حامد رضایی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تعداد مددجویان پشت نوبت دریافت مستمری در سایه همت و توجه دولت سیزدهم و تسهیل بررسی در کمیسیونهای پزشکی در استان اردبیل به صفر رسیده است و مددجویانی که چندین سال منتظر حمایت بودند، وارد چرخه حمایتی شدند.
وی به زمان انتظار مددجویان برای بررسیهای کمیسیون اشاره کرد و گفت: زمان انتظار در استان اردبیل از یک و نیم سال به زیر ۲ ماه کاهش یافته است که تاکنون پرونده ۳ هزار و ۷۳۷ نفر مورد بررسی قرار گرفته است که این خود گامی اساسی و مهم برای کاهش مشکلات توانمندان به شمار میرود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت در سطح کشور اشاره کرد و گفت: با برگزاری این آزمون مقرر شده است چهار هزار و ۳۰۰ معلول در دستگاههای دولتی مشغول به کار شوند که سهمیه جذب معلولان برای استان اردبیل هنوز اعلام نشده است.
رضایی به لحاظ شدن سه درصد سهمیه جذب معلولان در آزمونهای استخدامی در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: لحاظ سهمیه استخدام معلولان در دستگاههای اداری جز ارزیابیهای مدیران محسوب میشود.
وی بیان کرد: در ۸ ماهه گذشته سال جاری ۶۰ میلیارد تومان از طرف بانکهای عامل با هدف اشتغالزایی جذب شده که تاکنون ۵۰ میلیارد آن به جامعه هدف پرداخت شده است و در تلاش برای تأمین ۱۸۶ میلیارد دیگر نیز هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل همچنین با اشاره به ۲ طرح بر زمین مانده بهزیستی استان خاطرنشان کرد: این طرحها از سال ۸۴ زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته الان بالای ۴۰ درصد دارد که یکی از آنها در شهرستان گرمی تکمیل و به بهره برداری رسید و دیگری در مشگین شهر در حال پیگیری و اجرا است.
رضایی افزود: تا به امروز مجموعاً ۳۴۷ واحد مسکن مددجویان در قالب طرح نهضت ملی مسکن با همکاری خود مددجویان در حال ساخت است که ۴۲۹ مورد دیگر نیز در حال آمادهسازی زیرساخت است که این مسکنها از انشعابات گاز، برق، آب رایگان برخوردار هستند.
تکمیل زنجیره پیشرفت دغدغه اصلی بهزیستی اردبیل
وی با بیان اینکه دغدغه اصلی در حوزه بهزیستی تکمیل زنجیره پیشرفت استان است، افزود: در این خصوص ۶ حوزه و برنامه تدوین شده است که بحث توسعه زیرساختها اصلیترین قسمت این زنجیره محسوب میشود و اقتصاد و معیشت، خدمات رسانی و حمایتها، مردم محور بودن خدمات و پیشگیری از معلولیتها دیگر قسمتهای مهم این زنجیره هستند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با بیان اینکه بحث اقتصاد و معیشت دغدغه اصلی این حوزه تلقی میشود، خاطرنشان کرد: با تشکیل صندوقهای توانبخشی، تشکیل گروههای همیار بانوان، پرداخت وام در جهت اشتغالزایی مددجویان تلاش میشود که در این راستا نیز ۲۸ صندوق مالی با ۴۲۴ معلول عضو برای تأمین زمینههای اشتغال جامعه هدف در استان راهاندازی شده است.
رضایی افزود: حضور مسؤولان و رسیدگی به مشکلات معلولان نشان دهندهی این است که دغدغه معلولان در جای جای استان جاری و ساری است و مایه افتخار است تا بتوانیم حمایت از افراد معلول را پررنگتر ادامه دهیم تا شاهد به حداقل رسیدن دغدغه آنها باشیم.