سید علی اصغر شکرایی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امروزه شاید بیشتر از هر چیزی انسان به فرایند اجتماعی شدن خود نیازمند است و بی شک یکی از مصادیق بارز اجتماعی شدن، حضور فیزیکی در مجامع و محافل مختلف است که میتواند مبدا مهم تحولات زندگی بشری را رقم بزند.
وی با بیان اینکه معلولان قشری از جامعه هستند که به واسطه معلولیت و گاهاً محدودیتها زمینههای حضور آنها در محافل و مجامع مختلف سهل نمیشد، تصریح کرد: بشر همیشه به دنبال رفاه حال و تحول زندگی است که تجارب و دانش بشری محصول این تلاشها است.
رئیس بهزیستی کهگیلویه خاطر نشان کرد: امروز شاهد یکی از بهترین تلاشها از جوانی علمی، خوش اندیش، پویا و پای کار هستیم که چهار سال از بهترین سالهای عمر خود را صرف اختراعاتی خاص برای جامعهای خاص داشته و امروز محصول به ثمر نشستن این تلاشها را عاشقانه تقدیم جامعه هدف سازمان بهزیستی کرد.
شکرایی زاده یکی از مشکلات اساسی جامعه هدف را استفاده از ویلچرهایی با یک ارتفاع و یک قابلیت دانست و خاطر نشان کرد: با این اختراع تا حدودی مشکلات این جامعه برطرف میشود.
وی افزود: با اختراعات این نوع ویلچرها، مشکلاتی نظیر قابلیت تغییر ارتفاع، استفاده برای کارهای خانگی، بهداشتی و همچنین مشکل افراد معلول با وزن بالا برطرف شده و جامعه هدف به راحتی و بدون نیاز به نیروی کمکی قادر به انجام و برطرف کردن کارهای ابتدایی خود است.
شکرایی زاده با بیان اینکه باید به خود ببالیم که چنین جوانانی را در سطح منطقه خود داریم، خاطر نشان کرد: این اختراع در واقع برای تسهیل و بهبود بستری خوب برای زندگی معلول و بر پایه هر معلول خاص قابل سفارش است.
رئیس اداره بهزیستی کهگیلویه با اشاره به کارگاه خانگی این زوج جوان ابراز امیدواری کرد: با توجه به اینکه نمونه مشابه داخلی و یا خارجی در بازار وجود ندارد، میشود با همکاری سایر نهادها علاوه بر تولید انبوه برای بازار داخلی این محصول را به نقاط مختلف دنیا صادر کرد.
این اختراع حاصل کار یک زوج تلاشگر «امیر رضا قباد پور و مژگان دشتیان» در بازه زمانی چهار ساله بود که با حضور مسؤولین استانی و شهرستانی به جامعه هدف بهزیستی تقدیم شد.