به گزارش خبرنگار مهر، حیدر منصوری سه شنبه شب در اختتامیه سومین جایزه ادبی خلیل شعر انقلاب در شهر دیر، اظهار داشت: خوشحال هستم این چراغ سه سال است که در این شهر و شهرستان روشن شده و تا هنوز نور آن پایدار است.
دبیر سومین جایزه ادبی خلیل شعر انقلاب افزود: به یُمن کار بسیار بزرگی که مرحوم عمرانی در بسیاری از استانها انجام داده اند، در خیلی از استانها تا ۱۹ آذر که سالروز وفات استاد است، اتفاقات بزرگی رقم میخورد.
وی با بیان اینکه اسلامشهر تهران، یزد و بوشهر از جمله شهرهایی است که برنامههای بزرگداشت استاد خلیل عمرانی در آنجا برگزار میشود، ابراز کرد: مرحوم عمرانی علاوه بر جلسات و کارگاههای شعر به وضعیت زندگی شاعران هم توجه داشت و به ازدواج شاعران جوان کمک میکرد.
منصوری با اعلام اینکه سومین جایزه ادبی خلیل شعر انقلاب در سه بخش برگزار شد، خاطرنشان کرد: بخش اصلی ویژه استان بوشهر با موضوعات بسیج حکایت دلدادگی و شهادت، بسیج و حماسه ۹ دی و خلیل عمرانی شاعر بسیجی بود.
وی ادامه داد: بخش ویژه کشوری نیز ادامه مصرع "آن نخلهای تشنه کجا هستند" از مرحوم عمرانی بود که شرکت کنندگان باید این موضوع را ادامه میدادند.
منصوری با بیان اینکه هدف مرحوم عمرانی پرورش جوانان بود، افزود: بخش جوان نیز شاما موضوعات بسیج مدرسه عشق و ایثار، مقاومت مردم فلسطین، عفاف و حجاب و سبک زندگی جنوبی که ویژه استان بوشهر بود.
دبیر سومین جایزه ادبی خلیل شعر انقلاب عنوان کرد: حدود ۷۶ شاعر از ۱۳ استان در مجموع ۱۵۷ اثر به این جشنواره ارسال کردند.
وی گفت: در بخش اصلی ویژه استان بوشهر، سید مرتضی کراماتی رتبه برتر، حسین پروند رتبه برگزیده و محمد مرادی رتبه شایسته تقدیر کسب کردند.
منصوری افزود: در بخش ویژه کشوری، غلامرضا ابراهیمی رتبه برتر، فرخنده یگانه رتبه برگزیده و حدیث زنگنه نیز رتبه شایسته تقدیر کسب کردند.
وی ابراز کرد: در بخش جوان، فاطمه میرزایی رتبه برتر، سارا منصوری رتبه برگزیده و مریم شیخیونی شایسته تقدیر شناخته شدند.