به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ امیر حاتمی در هجدهمین بزرگداشت شهدای اصحاب رسانه و ارتش جمهوری اسلامی ایران و ۱۷۷ شهید رسانه ملی طی سخنانی گفت: شهادت دو ساحت مهم دارد، یک ساحت از منظر خانواده معظم شدا، ملت ایران، اصحاب رسانه، پدران و مادران، خواهران و برادران و فرزندان است، که همچنان تلخی آن را حس میکنیم و دردآور است.
وی گفت: ساحت دیگر این حادثه از منظر شهیدان است، آنها این حس و حال ما را ندارند، ما امروز در محضر شهدا هستیم، آنها شاهد مراسم ما هستند و شاهد عمل و دلهای ما و حرفهای ما هستند، شهدا اکنون حس و حال کسی را دارند، که با یک سرمایه اندک بزرگترین معامله جهان را انجام داده است و خریدار خداوند متعال است و سرمایه عمر است، که چه بخواهیم و چه نخواهیم خیلی زود تمام میشود.
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش اضافه کرد: شهیدان این سرمایه آب شونده و تمام شونده را دادند و ما به ازایی باور نکردنی دریافت کردند، اگر چشم ما باز بود، متوجه میشدیم، آنها شادمان هستند و به فرمایش حضرت امام قهقهه ای مستانه میزنند و به حیات ابدی دست یافته اند.
وی گفت: شهدا در نزدیکترین جایگاه به خداوند متعادل قرار دارند و به رزق الهی می رسند، این حال و هوای شهیدان نسبت به شهادت است و این امر امیدبخش است، که به فوز عظیم رسیدند.
این مقام ارشد نظامی با بیان اینکه جمع کثیری از اصحاب رسانه در این حادثه به شهادت رسیدند، گفت: جا دارد، در تقویم کشور به این مناسبت این روز به نام اصحاب رسانه درج میشد.
وی با بیان اینکه شهدا در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی کار بزرگی انجام دادند، گفت: جمع بزرگ رسانه بیش از ۱۷۰ شهید تقدیم و همواره بدون خواستهای نقش مهمی در کشور ایفا کرده اند، در مبارزات انقلابی مهمترین عنصر تعیین کننده بعد از رهبری حضرت امام (ره) حضور مردم بود، مردم همه با هم آمدند و گفتند ما حکومت پادشاهی را نمیخواهیم، اصحاب رسانه در آمدن ملت کار بزرگی انجام دادند.
حاتمی انتشار عکس ۱۹ بهمن از بیعت کارکنان نیروی هوایی با حضرت امام در بزنگاه انقلاب اسلامی را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: چاپ آن عکس کمر طاغت را شکست و این نقش رسانه است، در دفاع مقدس نیز شاهد حضور خبرنگاران، اصحاب رسانه، عکایان و فیلمبرداران بودیم، که حدود دو و نیم میلیون نفر در قالب بسیج و دو و نیم میلیون نفر در قالب لباس سربازی به میدان آمدند و نقش اساسی در پیروزی بر دشمن بعثی داشتند.
وی نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در دفاع مقدس را تعیین کننده توصیف کرد و گفت: در مراحل بعدی انقلاب و در تهاجم فرهنگی که دو جبهه رسانهای حق و باطل در برابر هم قرار گرفتند، رسانه حق کار مهمی را انجام داد، رسانه باطل کم نبود، آنها امپراتوری رسانهای رژیم صهیونیستی بودند، در موضوع حضور داعش درصدد این بودند، که اینطور نشان دهند، که این دعوای داخلی مردم سوریه با حکومت این کشور است، اما اصحاب رسانه به مردم دنیا نشان دادند، اینطور نیست و این افراد جنایتکارانی از اقصی نقاط دنیا با پشتوانه سازمانهای جاسوسی است.
حاتمی گفت: میخواستند، داعش جنایتکار را به عنوان مسلمان به دنیا معرفی کنند، اما اصحاب رسانه در کنار شهدای مدافع حرم و رزمندگان مقاومت و شهید حاج قاسم سلیمانی ورق را برگرداندند و به دنیا نشان دادند، این جنایتکاران هیچ نسبتی با مسلمانی ندارند.
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش سپس جنایات صهیونیستها در جنگ غزه را مورد اشاره قرار داد و گفت: همه مصادیق جنایت جنگی را در غزه شاهد هستیم، بیمارستانها را بمباران کردند، مردم بی گناه، مساجد، مدارس، کلیساها و هرجایی را که در فکرتان باشد بمباران کردند، اینها قبل از این جنگ به عنوان تنها دموکراسی منطقه به دنیا معرفی شدند، اما با کار بزرگ اصحاب رسانه چهره واقعی این جنایتکاران نشان داده شد.
وی ادامه داد: صهیونیستها نمیخواستند، در فلسطین دستشان رو شود و فلسطین در افکار عمومی دنیا بار دیگر زنده شود، اما ابتدا به وسیله خون شهدا و سپس با تلاش رسانه متعهد، انقلابی و متدین این اتفاق افتاد.
بر اساس این گزارش، جمع کثیری از اصحاب رسانه در سانحه سقوط پرواز سی ۱۳۰ در ۱۵ آذر سال ۸۴ به شهادت رسیدند، این شهدا در حال پرواز به چابهار برای پوشش دهی خبری مانور ولایت بودند.