به گزارش خبرنگار مهر، نوزدهمین شماره مجله منهای نفت ویژه قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج بهتازگی با تیتر اصلی اقتصاد مردم سالار منتشر شده و روی دکه روزنامهفروشی آمده است.
اقتصاد مقاومتی، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، طرحهای بسیج سازندگی همگام با اقتصاد مقاومتی، آموزش بافت ۱۰۰ دار قالی توسط کارآفرین کرمانشاهی، قرارگاه و کارگاه تولیدی پوشاک به نام شهید حسین ادیبان، برندسازی در میوه خشک، تشکیل تعاونی برای پوشش زنبور عسل و تولید عسل در زنجان، بسته بندی میوه خشک با ثبت برند در وزنهای پایین، آموزش به شرط اشتغال با هنرمندان در عرصه سنگ مصنوعی، کارگاه کوچک چرم سازی در دل خانه هنرمند قمی، آموزش صنایع دستی حصیر با قدمتی ۱۰۰ ساله، آموزش حصیر بافی به شرط اشتغال از جمله عناوین مطالب منتشره این شماره از مجله منهای نفت به شمار میرود.
از دیگر عناوین مطالب منتشره میتوان به توسعه زمین زیر کشت توت فرنگی با هدف اشتغال زایی، تولید ۲۶ مدل عرقیات گیاهی با همکاری مردم بومی در نوشهر، جهادگر بانوی رفسنجانی با اشتغال زایی برای ۱۲۰۰ بانو، تولید و فناوری ۵۲ محصول از خرما توسط بانوی جهادگر شهرستان ریگان، جهادگری با ارائه تسهیلات اشتغالزایی، اشتغالزایی برای بیش از ۱۶۰ نفر در بسته بندی مواد غذایی، تولید شمعهای آنتی باکتریال با اشتغال زایی برای ۵۵ نفر، تهیه اقساطی مواد اولیه برای زنده نگه داشتن کارگاه خیاطی، کرونا هم حریف روحیه جهادی هنرمند خیاطی شهرستان سیروان نشد، هنر چپق بافی با اشتغالزایی برای ۷۰ نفر در استان ایلام، کارگاه جوراب بافی در دل شهرستان مهران، راه اندازی صندوق قرض الحسنه برای بانوان خیاط، اشتغالزایی برای ۴۰۰ نفر با راه اندازی کارگاههای کوچک، فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی با همکاری مردم بومی، زوجی کارآفرین در هنر سفالگری، آموزشهای رایگان خیاطی و راهبری شغل برای ایجاد اشتغال، احیای هنر گلیم بافی در ۱۳ روستای خراسان جنوبی، راه اندازی کارگاههای خانگی در روستاهای کرمانشاه با فعالیت بانوی جهادگر اشاره کرد.
همچنین پیرو سند اعتلای بسیج و به منظور تحقق انتظار رهبر انقلاب قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج مستضعفان با هدف به صحنه آوردن تمامی منابع، امکانات و ظرفیتهای موجود بسیج در خصوص اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد اقدام به حمایت و تسهیلگری از کارگاههای تولیدی کوچک مقیاس در ۱۵ عرصه کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنایع دستی کرده است.
در سال ۹۹ با راه اندازی قرارگاه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج مستضعفین فعالیتهای کثیری در حوزه اقتصاد مقاومتی و عرصههایی مانند راه اندازی نیروگاههای خورشیدی خانگی، راه اندازی طرحهای تخصصی اشتغالزای مردمی توسط اقشار بسیج، راه اندازی محصولات مزیت دار منطقهای در قالب قطبهای صنایع تبدیلی و صنایع دستی و اجرای طرحهای مختلف کشاورزی به منظور ارتقا و افزایش امنیت غذایی صورت گرفته است.
در بخشی از این نشریه آمده است:
در چند دهه گذشته اقتصاد ایران دچار انواع مشکلات اقتصادی مانند تورم، رکود، فساد، بیکاری، تولید ناپایدار و عدم تعادل اقتصادی بوده است. در ایجاد چنین مشکلاتی هم تلاش دشمنان انقلاب اسلامی و هم عدم توجه به ظرفیتهای اسلامی و توانایی داخلی ایران مؤثر بودهاند.
دشمنان ایران و در رأس آنها آمریکا برای شکستن اراده ملت ایران از شرایط نامناسب اقتصادی ایران سوءاستفاده کردهاند و جنگ تمام عیار اقتصادی را علیه مردم ایران راه انداختند.
مقام معظم رهبری هوشمندانه شرایط انقلاب را رصد کرده و سال هاست نسبت به جنگ تمام عیار اقتصادی هشدار میدهند و برای ایجاد آمادگی در این جنگ، شعارهای سالهای زیادی را اقتصادی انتخاب کردهاند. ایشان مرتب هشدار میدهند که در تمام مشکلات کشور از جمله مشکلات اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد و تأکید مینمایند که در هر موردی به مردم اعتماد شد مشکلات کشور حل شد و در هر موردی با مشکل مواجه شدیم، آنجایی بود که از مشارکت مردم استفاده نشد.
نوزدهمین شماره مجله نشریه منهای هفت در ۶۲ صفحه منتشر شده است.