محمدرضا جیریایی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از اواخر سال ۱۴۰۰ اطلاع رسانی گسترده نسبت به پوشش افراد فاقد بیمه در مناطق مختلف استان مرکزی به ویژه حاشیه شهر صورت گرفت تا تمام افراد جامعه هدف، زیر چتر حمایتی قرار گیرند.
وی تاکید کرد: در تمام مساجد و مدارس اطلاع رسانی لازم انجام و میز خدمت برگزار و مقرر شد طرح خانه به خانه اجرا شود که به دلیل وجود برخی مشکلات قانونی این طرح مغفول ماند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تفاهمنامه ای نیز میان وزارت بهداشت و دفاع منعقد و مقرر شد اطلاعات تمام افرادی که جزو دهک سه جامعه بودند و فاقد پوشش بیمه بودند در اسرع وقت تعیین تکلیف شود که در این راستا برای ۵۵ هزار نفر کارت بیمه سلامت صادر شد.
وی گفت: امسال نیز دهک سه به دهک پنج تغییر یافت و بر این اساس افرادی که تا دهک پنج بوده و فاقد هر پوشش بیمهای هستند زیر چتر حمایتبیمه سلامت قرار میگیرند و اکنون رایزنیهای لازم در حال انجام است که این مهم به دهک هفت تعمیم و افزایش دهند و پوشش بیمهای برای همه جامعه هدف برقرار شود.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی عنوان کرد: مکاتبات لازم در خصوص بیماران بستری که فاقد پوشش بیمهای است صورت گرفته تا به صورت آنلاین اطلاع دهند تا پوشش بیمهای برقرار شود و امکان ترخیص فرد از بیمارستان صورت گیرد.
جیریایی گفت: در این راستا ۹۰ درصد در بخش بستری و در بخش سرپایی نیز ۷۰ درصد هزینهها در بخش دولتی پوشش داده میشود.
۴۶ درصد جمعیت استان مرکزی تحت پوشش بیمه سلامت هستند
وی با بیان اینکه تمام خدمات ارائه شده به بیماران اوتیسم رایگان است، گفت: ۴۶ درصد جمعیت استان مرکزی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که اکنون ۸۵ درصد از این جمعیت ۳۲۰ هزار نفر روستایی و ۱۸۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت همگانی ایرانیان به صورت رایگان بیمه هستند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: ابتدا پنج نوع بیماری صعب العلاج تعریف و از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره مند میشدند اما اکنون ۱۰۷ نوع بیماری در این راستا تعریف و مشمول دریافت خدمات درمانی هستند.
جیریایی گفت: تمام مطالبات اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی پرداخت شده و باید اذعان داشت یکی از موفقیتهای سازمان، ایجاد نظم در پرداخت مطالبات مراکز درمانی بوده است.
اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار حوزه درمان
وی گفت: با توجه به افزایش هزینههای درمان و تنوع خدمات، پیش بینی میشود که ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار برای درمان جامعه هدف هزینه شود که امید است منابع را جذب و تخصیص اعتبارات در مقرر صورت گیرد تا پرداخت مطالبات به موقع انجام شود.
وی بیان کرد: میزان اعتبارات اختصاص یافته به بیمه سلامت استان مرکزی سال گذشته ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بود که با افزایش ۸۰ درصدی اعتبارات امسال به ۸ هزار میلیارد ریال رسید.