به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام غلامحسین حقانی در نشست بررسی اعزام مبلغ استان که با حضور مدیران شهرستانهای استان هرمزگان و با معاونین دفتر تبلیغات و سرگروههای گروههای تبلیغی برگزار شد، بیان داشت: استان هرمزگان دارای ظرفیتهای بسیار خوبی است از این باب که مردمی خونگرم و مهمانپذیری در فرآیند پذیرش طلبه و روش تبلیغی سنتی دارد، شاید یکی از خاصیتهای تفاوتی که در استان هرمزگان لمس کردهام همین سنت میزبانیهای جدی است که در روستاها وجود دارد که این اتفاق مبارکی است.
وی افزود: استان هرمزگان با دو چالش مواجه هست، نخست اینکه مسافت طولانی با استان قم سبب شده تا میزان رفت و آمد طلبهها کیفیت آنچنانی پیدا نکند و دیگر اینکه پسوند و ضمیمهای به استان هرمزگان اضافه کردند و آن را «استان هرمزگان محروم» مینامند که بواسطه این موضوع سبب شده یکسری دخالتهایی بواسطههای مختلف اتفاق بیفتد به عنوان مثال شهرستان بشاگرد به عنوان محرومترین نقطه استان معرفی شده است درحالی که این شهرستان، قویترین حوزههای علمیه را دارد و طلاب خوبی در این شهرستان هستند اما طبیعتاً پسوند «محروم» تبعات جدی برای استان هرمزگان دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: منبع تفکر و افکار عالمانه و انقلابی در قم مستقر است و این اتفاق خوبی است که مجموعهای تحت عنوان دفتر تبلیغات اسلامی در این استان شکل گرفته تا طلاب را ترغیب، سازماندهی، جذابیتسازی و توجیه کند تا با همافزایی، حرف انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه را به نقاط خارج از استان قم منتقل کنند. بنابراین لازمه تحقق انتقال حرفهای انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه آن است که چنین گفتگوهایی باشد تا این اتفاق رقم بخورد.
حجتالاسلام حقانی گفت: اعزام مبلغ و گروههای تبلیغی از استان قم به سایر نقاط کشور با چالشهایی روبه رو است لذا در قم گرد هم آمدیم تا گروههای تبلیغی دغدغههای خود را بیان کنند.