اهواز- مدیرکل کمیته امداد خوزستان گفت: در هشت ماه امسال، تعامل‌های ریالی این کمیته با مؤسسه‌های خیریه استان قریب به ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که این امر بی‌سابقه است

به گزارش خبرنگار مهر، جمال شیبه عصر امروز یکشنبه در اولین همایش تجلیل از مؤسسه‌های خیریه، مراکز نیکوکاری و گروه‌های جهادی استان خوزستان که در سالن امام خامنه ای مجتمع فجر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در چهاردهم اسفندماه سال ۱۳۵۷ زمانی که حضرت امام خمینی (ره) دستور تأسیس کمیته امداد را صادر کردند، سه هدف بزرگ در نگاه عمیق ایشان وجود داشت؛ نگاه اول این بود که به محرومان و نیازمندان به عنوان ولی نعمت‌های انقلاب اسلامی، توجه ویژه شود.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان گفت: هدف دوم که امام راحل در این راستا داشتند، توسعه فرهنگ خیرِ احسان و نیکوکاری به عنوان سنت حسنه پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) بود و سومین هدف ایشان این بود که مشکلات محرومان و نیازمندها، به دست خود مردم حل شود.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری همیشه به هیأت امنای کمیته امداد تاکید داشته‌اند که تکیه کمیته امداد باید بر کمک‌های مردمی باشد. در سال‌های اخیر با نگاه مسئولان، این تفکر در کمیته امداد حاکم شده که ما باید بتوانیم از ظرفیت‌های مؤسسه‌های خیریه، مرکزهای نیکوکاری گروه‌های جهادی در این زمینه استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان اظهار کرد: در هشت ماه امسال، تعامل‌های ریالی این کمیته با مؤسسه‌های خیریه این استان قریب به ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که این امر بی‌سابقه است و نشان می‌دهد این نگاه در کمیته امداد وجود دارد که مرکزهای نیکوکاری مؤسسه‌های خیریه گروه‌های جهادی شریک‌های معنوی امداد هستند و این شراکت با همه شراکت‌ها در دنیا فرق می‌کند.

شیبه ادامه داد: در شراکت کمیته امداد با خیران هردو طرف تلاش می‌کنند تا سود به نفر سوم برسد که همان محرومان و نیازمندها هستند، به نظر بنده این مبارک‌ترین شراکت در دنیا است.

وی گفت: قائم مقام کمیته امداد جز افرادی است که قدم‌های او بیشترین برکت‌ها را برای استان خوزستان داشته است. گره‌هایی که سال‌ها در خوزستان از جمله در منطقه‌های کوی طاهر، شهرک مدنی و خروسیه در خصوص اسناد متعلق به امداد که مطالبه مردم بودند، وجود داشت که این موردها به دست او حل و به صورت رایگان به مردم واگذار شد و می‌توان گفت یکی از افراد تأثیرگذار در محرومیت زدایی در خوزستان هستند.