ساری- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران گفت: بیش از ۸۰ مراسم عقد در یادمان شهدای گمنام مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمد حسن سلامی شامگاه یکشنبه در نشست با مسئولان شهرستان ساری به اهمیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در نشر و ترویج ارزش‌های انقلاب و شهدا اشاره و اظهار کرد: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران نیاز ضروری برای انقلاب اسلامی است و باید انقلاب و ارزش‌های انقلاب را در ابن مکان نشر بدهیم.

وی با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در گذشته مورد کم‌توجهی قرار گرفت و پس از گذشت ۱۵ سال از عمر آن نیمه تمام مانده است، افزود: این مکان آبروی ایثارگران، شهدا و خانواده‌های معظم شهداست و این وضعیت در شأن مردم دیار علویان نیست و هرچه سریع‌تر باید مشکلات آن حل شود و شاهد بهره برداری کامل این پروژه بزرگ فرهنگی باشیم.

سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به نقش شهرداری ساری در تکمیل این پروژه فرهنگی ادامه داد: انتظار داریم محوطه سازی و فضای سبز این مکان با همکاری شهرداری ساری انجام شود.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با تأکید بر اینکه ۶۰ درصد اعتبارات و ظرفیت‌های دولتی به مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران اختصاص یابد، اضافه کرد: با تشکیل مجمع خیّرین دفاع مقدس ۲۰ درصد از منبع خیّرین و واقفین صرف این مکان خواهد شد.

وی با اشاره به بازدید مسئولان ملی از این پروژه بزرگ فرهنگی تصریح کرد: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران به عنوان مطالبه ملی مطرح شد و مصمم هستیم سال ۱۴۰۳ سال پر برکتی برای این مرکز فرهنگی باشد.

سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران میزبان برنامه‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف سال است و تاکنون بیش از ۸۰ مراسم عقد در یادمان شهدای گمنام این مرکز برگزار شد، خاطرنشان کرد: بخشی از برنامه‌های دومین اجلاسیه شهدای مازندران در این مرکز برگزار خواهد شد.

مرکز دفاع مقدص روایتی از ایثارگری‌ها است

محمدعلی نوبخت فرماندار ساری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰ شهید شهرستان ساری و تسلیت ایام فاطمیه گفت: شهدا از وطن، هم وطن، اصول، مبانی، ارزش‌ها و تاریخ ایران اسلامی پاسداری کردند.

وی با بیان درصددیم تا با تکمیل این پروژه تنها گوشه‌ای از مجاهدت دلیر مردان خطه سرسبز مازندران را برای احیا و ترویج فرهنگ دفاع مقدس به نمایش بگذاریم، افزود: این مرکزروایتی زنده از ایثارگری‌ها، رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای برومند انقلاب اسلامی است و برای اتمام این عرصه‌های فرهنگی، نیازمند اعتبار کافی و همکاری همه جانبه تمامی دستگاه‌های اجرایی استانی هستیم.

محمدحسین قبادی شهردار ساری نیز از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران به عنوان ابر پروژه فرهنگی شهرستان ساری در سال ۱۴۰۳ یاد کرد و گفت: کار لکه گیری، آسفالت، محوطه سازی و فضای سبز این مرکز فرهنگی در بازه زمانی مناسبت انجام خواهد شد.