به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جان نثاری ظهر سه شنبه در جلسه کمیته تخصصی مشارکتهای مردمی استان اصفهان با تمرکز بر سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه پیشگیری و مقابله با موادمخدر و اعتیاد، بیماری ایدز را یکی از عارضههای نزدیک به اعتیاد دانست و اظهار کرد: باید اقدامات پیشگیرانه در راستای اعتیاد افراد به مواد مخدر با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی با تاکید بر اینکه مراکز ماده ۱۶ مبارزه با مواد مخدر و زندانها نیز باید در حوزه تشخیص بیماری ایدز به صورت صد درصد غربالگری داشته باشند، افزود: اداره کل بهزیستی استان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز به صورت نوبهای از کمپهای ماده ۱۵ مبارزه با موادمخدر بازدید کنند و بر امورات مرتبط نظارت عمومی داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به لزوم توانمندسازی سمنهای حوزه اعتیاد ابراز کرد: باید فهرستی از مطالبات این سمنها آماده و نیاز آنها برطرف شود.
وی به راهاندازی ۳ هزار کارگاه در خصوص پیشگیری از اعتیاد در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: باید پشتیبانی لازم از مجموعه بسیج انجام شود تا با سهولت بیشتری امورات این حوزه را پیش ببرند.
جاننثاری ضمن گرامیداشت یاد شهیدان حوزه پیشگیری از قاچاق موادمخدر و اعتیاد، گفت: شورای اطلاع رسانی استان بایستی در خصوص اقدامات جدی دولت و نظام جمهوری اسلامی در پیشگیری و مقابله با موادمخدر و اعتیاد برنامه و در این خصوص با رسانههای استان تعامل و همفکری لازم را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین انتظار میرود برخورد با قاچاقچیان با مواد مخدر همانند سالهای اخیر با جدیت دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان ضمن تأکید بر مشارکت مردم در حوزه پیشگیری از موادمخدر، اظهار کرد: نگاه ما به این کمیته بعنوان ستاد پشتیبانی از مبارزه با اعتیاد و موادمخدر است، هدف این است که از ظرفیتهای مردمی در این حوزه نیز غفلت نشود.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ درصد ساخت و ساز مدارس استان را خیرین انجام میدهند و این نشان دهنده حضور پویای مردم در امورات است، که البته در حوزه مبارزه با موادمخدر نیز همین رویکرد وجود دارد و وظیفه ما استفاده از ظرفیتهای مردمی است.
جاننثاری گفت: در هر جلسه از سازمانهای مردم نهاد موفق نیز دعوت شود تا از تجربیات این سمنها بتوانیم استفاده کنیم و در راستای کاهش چالشها تسهیلگری داشته باشیم.