به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دویچه وله، سازمان بهداشت جهانی امروز سه شنبه اعلام کرد: تنها یک سوم بیمارستان های نوار غزه قادر به ادامه کار هستند.
سازمان بهداشت جهانی در ادامه هشدار داد که در نوار غزه تنها یکسوم از بیمارستان ها توانایی ادامه فعالیت و ارایه خدمات به زخمی های این منطقه را دارند.
«ریچارد پیپرکورن» فرستاده این سازمان برای فلسطین در کنفرانس ویدیویی سازمان ملل در ژنو در این ارتباط گفت: فقط طی ۶۶ روز از زمان آغاز جنگ، از ۳۶ بیمارستان فعال در سیستم بهداشت و درمان تنها ۱۱ بیمارستان قادر به فعالیت باقی مانده اند که یکی در شمال واقع شده و ۱۰ بیمارستان دیگر نیز در جنوب نوار غزه قرار دارند.
وی با تأکید بر این که «دیگر نمیتوانیم بیش از این بیمارستانها و کلینیک ها را از دست بدهیم»، ابراز امیدواری و درخواست کرد که همه باید تلاش کنند تا این اتفاق نیفتد.
در حالی که حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد عناصر این رژیم به کرانه باختری یورش برده و بیمارستانهای این منطقه را نیز تحت محاصره خود درآوردند.
«مروان الهمص» مدیر بیمارستان ابویوسف النجار در رفتح تاکید کرد: ما شاهد گسترش بیماریهای مختلف در میان آوارگان فلسطینی هستیم. به عنوان نمونه آبله در میان کودکان فلسطینی در غزه به شدت گسترش پیدا کرده است.
وی در ادامه افزود: روزانه حدود هزار و ۵۰۰ بیمار دارای مشکلات معده به دلیل کمبود مواد غذایی به ما مراجعه میکنند. اسهال و آنفولانزا نیز میان آوارگان فلسطینی در رفح گسترش پیدا کرده و اوضاع این آوارگان فاجعه بار شده است.
الهمص تصریح کرد: هیچ مجوزی برای خروج بیماران و زخمیها از گذرگاه رفح طی امروز صادر نشده است.
دفتر اطلاع رسانی دولت غزه روز گذشته اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون ۶۱ درصد از منازل فلسطینیها در این باریکه را تخریب و نابود کرده است.