عبدالحسین کلانتری در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه دانشگاهها برای افزایش مشارکت دانشجویان در انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ریزی هایی برای افزایش مشارکت دانشجویان در انتخابات انجام داده ایم، برنامههای انتخاباتی از روز دانشجو ۱۶ آذر به تدریج در قالبهای مختلف تبیینی و معرفتی در دانشگاهها آغاز شده است.
وی ادامه داد: امیدوارم با مساعدتهایی که در بدنه دانشگاهها صورت میگیرد و حمایتهایی که در مقایس کلانتر در کلیت کشور از موضوع صورت میپذیرد، بتوانیم از سوی دانشگاهیان و دانشجویان نقش پر رنگی را شاهد باشیم.
معاون فرهنگی وزیر علوم افزود: اینکه چه اتفاقی در کلان کشور رخ دهد در محیط دانشگاه تأثیرگذار است، لذا دانشگاه تعیین کننده غایی نبوده ولی دانشگاه و دانشجویان یکی از بازیگران در انتخابات پیش رو هستند که باید سایر بازیگران هم به کمک بیایند، ما به کمک رسانه ملی نیاز داریم، اتفاقات خوبی در دانشگاهها صورت میگیرد، که بسیاری از مواقع انعکاسی پیدا نمیکند در واقع برخی از برنامههای انتخاباتی در دانشگاهها شروع شده ولی متأسفانه انعکاس مناسبی را پیدا نکرده است.
وی با اشاره به نتایج یک نظر سنجی انتخاباتی گفت: همچنین براساس نظر سنجی که اخیراً صورت گرفته است مردم دانشگاهیان را به عنوان دومین گروه مرجع در انتخابات قبول دارند و این وزن مهمی است که دانشگاه دارد و مسئولیت مهمی است که به دوش دانشگاه است و باید دراین عرصه به آن عمل کند.
وی ادامه داد: فراتر از دانشگاهها هم باید این نگاه مثبت به کنشگری انتخاباتی دانشگاهها وجود داشته باشد و فضا برای کنشگری آنها مهیا باشد که فکر میکنم اراده آن وجود دارد و امیدوارم در عمل هم این اتفاق رخ دهد که اگر این گونه باشد میتوانیم انتخابات پرشوری داشته باشیم.
به گزارش مهر، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه برگزار میشود.