طهماسب فرهنگ در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: صندوق کار آفرینی امید استان اردبیل برای حمایت از بانوان روستایی، طرح صندوق خرد محلی را راه اندازی کرده است که در قالب آن تسهیلات و خدمات ویژهای ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۴۶۴ صندوق خرد محلی با مشارکت صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل برای بانوان روستایی در حال فعالیت است، گفت: طرح صندوقهای خرد محلی از جمله طرحهای استراتژیک محور صندوق کارآفرینی امید است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل بیان کرد: از آنجا که ماهیت صندوقهای خرد محلی، توسعهای بوده و علاوه بر تأمین منابع مالی سایر خدمات توانمند سازی اقتصادی را نیز ارائه میکند، استفاده از این ابزار نقش مهمی در رفع نیازمندیهای مالی مردم و توسعه مشاغل خرد به ویژه در روستاها و مناطق محروم دارد.
فرهنگ با اشاره به اینکه نتایج دورههای آموزشی برگزار شده در سطح استانها در سالهای قبل برای راه اندازی و ایجاد صندوقهای خرد محلی امروز نمایان شده است، افزود: توانمندسازی جوامع زنان روستایی و ایجاد اشتغال و کسب درآمد هرچند ناچیز؛ کمک معیشتی برای جوامع محلی است.
وی خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل تاکنون تعداد ۴۶۴ صندوق خرد محلی با حمایت مالی ۴۲ میلیارد تومان در سطح استان ایجاد کرده است که از این محل برای ۸۴۰ نفر اشتغال ثابت فراهم شده و منجر به کسب درآمد برای روستاییان شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل افزود: هدف نهایی این صندوقها توانمندسازی و ایجاد اشتغال جوامع زنان روستایی، مشارکت در پسانداز، ایجاد شرایط و بستر کسب و کار و خوداشتغالی زنان در روستاها، تأمین شرایط ضمانت جمعی در زمان دریافت تسهیلات و اخذ تسهیلات برای طرحهای خوداشتغالی زنان روستایی است.
فرهنگی ادامه داد: به منظور توانمندسازی بیشتر و اشتغال جدید در صندوقهای خرد محلی «طرح تارا» در دستور کار صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل قرار دارد و ارکان صندوقهای خرد محلی با مراجعه به دفاتر صندوق کارآفرینی امید در شهرستانهای تابعه و افتتاح حساب طرح تارا میتوانند از تسهیلات حمایتی این صندوق بهره مند شوند.