رییس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ضمن رونمایی از هشت اثر پژوهشکده های مختلف این پژوهشگاه گفت: یکی از مأموریت‌های پژوهشگاه‌ها هدایت پایان نامه‌های علوم انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین نکوداشت مقام علمی استاد فرهیخته مهدی گلشنی با حضور شخصیت‌های برجسته دانشگاهی و پژوهشی در پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی صبح امروز سه شنبه ۲۸ آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد.

در ابتدای این جلسه نیره قوی رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ضمن خیر مقدم به تمام حاضرین گفت: در گرامیداشت هفته پژوهش مفتخریم میزبان اساتید فرهیخته از دانشگاه‌های مختلف و کسانی که در حوزه ادبیات و دین نقش دارند، باشیم. دکتر گلشنی نظریه پرداز و چهره ویژه عرصه علم در ابعاد مختلف هستند و ایشان در عرصه تخصصی خود توانسته اند در ادبیات دینی نیز صاحب قلم باشند.

وی با معرفی مختصری از فعالیت‌های این پژوهشگاه ادامه داد: این پژوهشگاه در ذیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها فعالیت خودش را چند سالی است که آغاز کرده و منشوراتی داشته است. این پژوهشگاه سه پژوهشکده دارد و در گروه‌های علم و دین نیز منشوراتی داشته است.

قوی افزود: یکی از مأموریت‌های پژوهشگاه‌ها هدایت پایان نامه‌های علوم انسانی است. و پژوهشگاه وارد عرصه شده و ظرفیت قطب شدن در این فعالیت را دارد. ما تاکنون سیصد پایان نامه را در موضوع علوم انسانی حمایت کردیم.

وی با تاکید بر اهمیت دانشگاه اسلامی گفت: برگزاری همایش بین‌المللی دانشگاه اسلامی بر اساس سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی که بزودی فراخوان آن اعلام خواهد شد یکی از اقدامات اخیر پژوهشگاه است و همچنین تا پایان سال از سایت و موضوعات این همایش رونمایی خواهیم کرد.

در ادامه این مراسم هشت جلد کتاب که حاصل کار پژوهشکده‌های مختلف در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بوده است؛ رونمایی شد.

گفتنی است دکتر مهدی گلشنی فیزیک‌دان و نظریه‌پرداز ایرانی، پژوهشگر فلسفه علم، مترجم، استاد بازنشسته دانشگاه صنعتی شریف، عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، و عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران است. او از برگزیدگان همایش چهره‌های ماندگار در عرصهٔ فیزیک و برندهٔ کتاب سال جمهوری اسلامی ایران است و از او آثار بسیار زیادی منتشر شده است.