به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی شامگاه سهشنبه در مراسم گرامیداشت روز حوزه و دانشگاه در اردبیل، اظهار کرد: دانشگاه محقق اردبیلی با بهرهگیری از اساتید و دانشجویان توانمند در عرصههای مختلف علمی توانسته جایگاه رفیعی را به دست آورد.
وی تصریح کرد: این دانشگاه با همراهی اعضای هیأت علمی مجرب و توانمند که ۱۶ نفر از آنها جز سرآمدان علمی دنیا و یک یا ۲ درصد دانشمندان برتر جهان هستند، توانسته جز دانشگاههای با رتبه ممتاز معرفی شود.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با این پشتوانه عظیم علمی در کنار دستاوردهای ارزشمند در رشتههای مختلف، همچنان به پیوند دانشگاه با حوزه علمیه معتقدیم و بر این باوریم در کنار علم، اخلاقمداری و معنویت جز ضرورتها و نیازهای اساسی است.
چمنی افزود: ما برای اولین بار در هفته پژوهش امسال از چهرههای برتر حوزه علمیه نیز تجلیل کردیم تا نشان دهیم تا از ظرفیت حوزه میتوان در همراهی و همسویی با دانشگاه، تحقیقات و مسائل پژوهشی و علمی بیشتر استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این دانشگاه در بخش انرژی رتبه ششم و کشاورزی رتبه هفتم تحقیقات ملی را به خود اختصاص داده و در کنار دانشجویان توانمند، ما از اساتید برجسته، اخلاقمدار و معنویتگرا نیز به شایستگی استفاده میکنیم.
چمنی فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی، چاپ نشریات، کانونهای فرهنگی، هنری و تشکلها را به عنوان بازوان توانمند این دانشگاه یادآور شد و اضافه کرد: این انجمنها در گروههای مختلف و دانشکدهها فعالیت خود را انجام میدهند و در کنار آن ساماندهی و حمایت از فعالیت نشریات دانشجویی را نیز در ابعاد علمی، فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و سیاسی شاهد هستیم.
وی به فعالیت ۲۶ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و ادامه داد: همه این فعالیتها فضا و بستری را فراهم کرده تا ما بتوانیم در سطح ملی به جایگاههای برتر و ممتاز دست پیدا کنیم.
چمنی بیان کرد: ما امروز در کنار علم و فکر، به ابزار اخلاق و معنویت نیز نیاز داریم تا در عمل بتوانیم مسیر پیشرفت و توسعه را با جدیت پیگیری کرده و دنبال کنیم.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با ابراز خرسندی از برگزاری نشست همفکری و تعامل اساتید دانشگاه و حوزه در گرامیداشت ۲۷ آذر روز ملی «وحدت حوزه و دانشگاه» یادآور شد: یاد و خاطره مرحوم مفتح را گرامی میداریم که با عنایت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی توانست زیربنای وحدت حوزه و دانشگاه را مستحکم کند.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم تعدادی از اساتید حوزه و دانشگاه با محوریت خانواده آرمانی دیدگاههای خود را مطرح کرده و بر تقویت نظام خانواده، توجه به موضوع فرزندآوری، بهرهگیری از سیره و سلوک ائمه اطهار (ع) در احیای خانواده آرمانی، رفع تهدیدها و آسیبهای دشمن در این حوزه و انجام مطالعات و تحقیقات اساسی برای از بین بردن آسیبهای ناشی از طلاق تاکید کردند.