به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی آل یاسین ظهر چهارشنبه در نشست اجلاسیه مشاوران وزرا و مسؤولان هماهنگی در امور ایثارگران، اظهار کرد: رفع مشکلات جامعه ایثارگران یک نوع جهاد تبیین است که باید مورد توجه ویژه باشد.
وی تاکید کرد: تمام مدیران دستگاههای اجرایی استان مکلف هستند در راستای رفع مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده معظم شهدا گامهای مؤثری بردارند و در این راستا از هیچ گوشتی دریغ نکنند چرا که خدمتگزاری به خانواده شهدا و ایثارگران سعادتی بزرگ و مایه مباهات است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی با بیان اینکه آرامش کنونی جامعه مرهون رشادتهای شهدا و خانواده مکرم آنها است، افزود: رفع نواقص قانونی جامعه ایثارگران باید در اولویت اقدامات سران قوای اجرایی و مقننه قرار گیرد.
سند خدمات رسانی رزمندگان اجرایی شود
مشاور استاندار و مسؤول هماهنگی امور ایثارگران استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: ۱۰۳۷ قانون، بخشنامهها و آئیننامهها در حوزه ایثار و شهادت، وجود دارد که اجرایی نشدن برخی قوانین مشکلاتی برای این جامعه هدف ایجاد کرده است.
احمد عسکرنجاد با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه گفت: انتظار است مجلس شورای اسلامی در سال آتی با پیشنهاد لایحه اصلاحی، بتوان گامهای مؤثرتری در راستای رفع موانع مشکلات جامعه ایثارگری برداشت.
وی بیان کرد: سند خدمات رسانی رزمندگان تصویب شده اما در حوزه اجرا بخشی از آن روی زمین مانده است.
مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استان مرکزی رفع مشکلات مسکن، اشتغال و ازدواج فرزندان جامعه ایثارگری، تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر، جذب نیروهای ایثارگر در دستگاههای غیر دولتی، اجرای ماده ۴۸ و جایگزینی فرزندان ایثارگر به جای فرد ایثارگر پس، از موعد بازنشستگی، ارتقای شغلی افراد تبدیل وضعیت شده، عدم اجرای سهمیه ۲۵ درصد، حق پرستاری و نگهداری خانواده ایثارگر، عدم اجرای تخفیف خدمات حمل و نقل برخی شرکتها، و عدم جذب ۲۰ درصدی هیأتهای علمی دانشگاه را از دیگر مشکلات و دغدغههای این جامعه هدف عنوان کرد که باید مورد توجه ویژه باشد.