به گزارش خبرگزاری مهر، «حسین امیر عبداللهیان» وزیر امورخارجه کشورمان با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان دیدار و گفتوگو کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تاکید بر اهمیت و اولویت توسعه روابط با همسایگان از جمله ارمنستان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، با ارزیابی مثبت از روند رو به رشد روابط دوجانبه بر لزوم تسریع در توافقات صورت گرفته بین دو کشور بویژه در حوزههای اقتصادی و تعاملات مردمی تاکید کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان، با استقبال از توافقات صورت گرفته بین جمهوریهای آذربایجان و ارمنستان بمنظور حل و فصل اختلافات، نیل به توافق صلح را در راستای منافع کشورهای منطقه دانست.
امیرعبداللهیان فعال سازی مسیرهای ارتباطی تاریخی بر اساس منافع متقابل و مبتنی بر حاکمیت، صلاحیت و قوانین ملی در قفقاز را در راستای منافع جمعی کشورهای منطقه ذکر کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ظرفیت کشورهای منطقه برای حل و فصل اختلافات و کمک به برقراری صلح و ثبات در منطقه، ورود بازیگران فرامنطقه ای را موجب پیچیدهتر شدن شرایط منطقه، دانست و بر لزوم به کارگیری ظرفیتهای درون منطقه از جمله نشست مشورتی ۳+۳ برای صلح سازی و تضمین توافق صلح در قفقاز تاکید کرد.
نیکول پاشینیان نخست وزیر جمهوری ارمنستان نیز در این دیدار با ابراز رضایت از روند رو به رشد روابط دو کشور، بر لزوم فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز بمنظور ارتقای روابط تاکید کرد.
نخست وزیر ارمنستان با قدردانی از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات منطقه، عنوان کرد این رویکرد به برقراری صلح پایدار در منطقه قفقاز، کمک میکند.
پاشینیان با مروری بر مناسبات موجود دوجانبه افزایش حجم تبادل تجاری را مرتبط با فراهم ساختن زیرساختها از سوی دو طرف دانست.
پاشینیان خواستار ابلاغ سلام به مقام معظم رهبری ورییس جمهور کشورمان شد.
گفتنی است، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان که در رأس یک هیأت سیاسی و پارلمانی، به منظور دیدار و گفتوگو با مقامات جمهوری ارمنستان به ایروان سفر کرد.
در مراسم استقبال از وزیر خارجه کشورمان، «واهان کوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، «هایک داربینیان» مدیرکل منطقهای وزارت خارجه ارمنستان و جمعی دیگر از مقامات ارمنستان حضور داشتند.
همچنین در جریان این سفر، وزیر امور خارجه کشورمان با وزیرخارجه ارمنستان دیدار و گفتوگو کرد.
قرار است در این سفر، راههای گسترش مناسبات فیمابین در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین در خصوص مسائل مهم منطقه قفقاز جنوبی در چارچوب سازوکار ۳+۳ رایزنی صورت پذیرد.