به گزارش خبرنگار مهر، با گشایش دبیرخانه بینالمللی گردشگری مقاومت، شاخهای از انواع گردشگری در کشورمان ایجاد شده است این نوع گردشگری به روایت ایثارگریها و مقاومت مردم نقاط مختلف کشور میپردازد و مکانها، روایتها، علما و فضلا، مجاهدان و ابنیه و ظرفیتها و همچنین چهرههای ماندگار حوزه مقاومت و ایثارگری را در هر منطقه معرفی میکند.
حالا اما دبیر گردشگری مقاومت کشور عضویت شهرستان شاهرود در دبیرخانه گردشگری مقاومت را اعلام کرده تا از فرصت حضور معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی در استان سمنان برای ابلاغ حکم دبیر این سویه گردشگری در شاهرود استفاده شود.
بنا به پیشنهاد فرماندار شاهرود و موافقت دبیرخانه بینالمللی گردشگری مقاومت، عبدالحسین برنجی به عنوان دبیر گردشگری مقاومت شهرستان شاهرود معرفی و گردشگری مقاومت از این پس به صورت رسمی در شهرستان آغاز به کار و فعالیت خواهد کرد.
دبیر جدید گردشگری مقاومت شاهرود در گفت وگو با خبرنگار مهر، میگوید: به زودی اطلس گردشگری مقاومت شهرستان شاهرود در کنار مسیر حکمت و عرفان اسلامی تهیه خواهد شد.
عبدالحسین برنجی با اشاره به پتانسیلهای ویژه شهرستان شاهرود در عرصههای مقاومت و دفاع مقدس، تاکید کرد: شاهرود از لحاظ جمعیت به تعداد شهید در زمره شهرهایی با بیشترین میزان شهید در کل کشور است که نشان از نقش آفرینی مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی دارد.
وی با اشاره به شهیدستان ایران روستای میغان که بیشترین میزان شهید نسبت به جمعیت را در کل ایران به خود اختصاص داده است، ابراز کرد: وجود شخصیتهای برجسته فرهنگی و عرفای مجاهد در منطقه و مراجع عالی قدر، جایگاه ویژه ای را در حوزه گردشگری مقاومت به شهرستان شاهرود بخشیده است که میتوان از آنها برای ترویج گردشگری مقاومت بهرهگیری کرد.
به گزارش مهر، استان سمنان سه هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده که یک هزار و ۱۰۰ شهید از این بین سهم شهرستان شاهرود بوده است. گردشگری مقاومت البته تنها مختص به دفاع مقدس نیست بلکه تمام موارد ایستادگی و ایثارگری و مقاومت مردم در طول تاریخ و همچنین مکانها، زمانها، روایتها، اسناد تاریخی و… را نیز شامل میشود.