به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرامنیا امروز شنبه در نشست بررسی مسائل و موضوعات مختلف شهرداری ایلام که در سالن جلسات شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد، گفت: با تبریک انتخاب شهردار ایلام گفت: انتظار میرود بعد از انتخاب شهردار، کارها و امورات مرتبط با شهر و حق و حقوق شهروندی با جدیت دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر مقایسهای با سالهایی که بنده در این استان مسئولیت داشتهام و تاکنون، تغییرات ملموسی در شهر ایلام مشاهده نشده و انگونه که باید و شاید متناسب با انتظارات مردم تغییراتی صورت نگرفته است، لذا شهر ایلام باید متحول شود.
بهرامنیا با بیان اینکه سیما و منظر شهری ایلام در شأن مرکز استان نیست، اظهار کرد: شورای شهر ایلام، شهردار و معاونین شهردار باید در راستای این عقبافتادگی چاره اندیشی کنند و اقدامات جهادی در دستور کار قرار دهند؛ اگر چه در بخشهایی از شهر، ساخت و سازهای نو انجام شده اما کل شهر نیازمند تغییر و تحول اساسی است.
استاندار ایلام با بیان اینکه تاکنون ۲۱۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات اربعین، ارزش افزوده، تملک دارایی، تبصره ۲ ماده ۳۹ و حمل و نقل به شهرداری ایلام تخصیص یافته است، افزود: همچنین ۲ هزار و ۳۶۹ تن قیر یارانهای در دو مرحله به شهرداری ایلام تحویل داده شده است اما در مجموع کمکهای دولتی ناچیز است و ضرورت دارد شهرداری به دنبال کسب درآمد پایدار باشد.
استاندار ایلام ادامه داد: لذا سیمای شهری ایلام در تراز این مردم نیست، اگر چه این موضوع ارتباطی به شهردار فعلی و یا شهردار سابق ندارد بلکه این موضوع در طی سالیان گذشته بوده و کسی را مقصر نمیدانیم، کارهایی زیادی وجود دارد که باید انجام شود لذا همه باید دنبال جبران عقب افتادگیها باشند.
نماینده عالی دولت در استان با ابراز گلایه از عدم اجرای طرح میدان میوه و ترهبار گفت: چرا مرکز استان باید فاقد میوه و تره بار باشد لذا تعیین تکلیف این پروژه از مهمترین اولویتهای شهرداری ایلام باشد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته اقدام اساسی شروع شد و وزیر وقت راه و شهرسازی در راستای تقسیط ۳۰ میلیارد تومان بابت خرید محل اجرای این پروژه همراهی کرد اما علیرغم گذشت یکسال کار خاصی انجام نشده است، هیچ گونه کمکاری در این رابطه پذیرفتنی نیست.
بهرامنیا تصریح کرد: البته مشکل مربوط به امورات اداری و یا فنی نیست بلکه دخیل بودن مسائل شخصی در این میان تاثیرگذار بوده است و برخیها که در عدم اجرای این پروژه منافعی دارند، مانع از اجرای کار شده و باید تجدید نظر کرد، معنا ندارد بعد از گذشت یک سال این پروژه در بلاتکلیفی به سر ببرد. اگر چه اخیراً فعالیتهایی آغاز شده و امیدواریم سرمایهگذار کار را شروع کند