مهرداد بذرپاش در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بعد از افتتاح راه آهن اردبیل – میانه در سالجاری با حضور رییس جمهور، عملیات احداث راه آهن اردبیل – پارسآباد شروع میشود.
وی تصریح کرد: این مسیر به طول ۲۴۰ کیلومتر خواهد بود و قطعاً به سختی محور اردبیل – میانه نخواهد بود و به لحاظ تپوگرافی و مسطح بودن زمین خط ریلی اردبیل به پارسآباد با سرعت بیشتر اجرا میشود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: ما توافقی را با کشور آذربایجان داشتیم که امروز در کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان یادآوری شد تا قطعاً پارسآباد به ایمیشلی و جمهوری آذربایجان وصل شده و از این طریق به حوزه قفقاز و روسیه متصل شویم.
بذرپاش افزود: با احداث این قطعه پارسآباد به بارانداز ریلی تبدیل خواهد شد و عملاً یک گذرگاه جدید راه میافتد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: گذرگاه پنجم امروز در آستارا راهاندازی شد و گذرگاه ششم آقبند و گذرگاه هفتم نیز ایمیشلی در پارسآباد است که امکان اتصال خط ریلی مطمئن را به کشور آذربایجان فراهم میآورد.
بذرپاش اضافه کرد: با این اقدام کریدور شمال به جنوب شکل میگیرد و عملاً تمام پروژههای کریدوری در قالب تکمیل زنجیره ایران راه انجام میشود.
وی بیان کرد: امیدواریم با این اقدام و اتصال خط ریلی شمال به جنوب، استان اردبیل نیز به شاهراه اصلی کریدور شمال به جنوب کشور متصل شده و بتوانیم از این ظرفیت عظیم در تقویت مبادلات مرزی استفاده کنیم.
اصلاح یکهزار و ۷۰۰ نقطه حادثهخیز در کشور
وزیر دولت سیزدهم به فعالیتهای حوزه راهداری اشاره کرد و ادامه داد: در کنار خرید تجهیزات و ماشینآلات جدید راهداری و واگذاری آن به استانهای سردسیر همچون اردبیل، به خود استان مجوز داده شده تا خرید ماشینآلات راهداری را انجام دهد.
بذرپاش در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: تا پایان دولت سیزدهم قرار است یکهزار و ۷۰۰ نقطه حادثهخیز در کشور اصلاح شود که امسال ۴۰۰ مورد از این نقاط اصلاح شده و تصادفات به حداقل میرسد.
وی تصریح کرد: هفت نقطه در استان اردبیل اصلاح شده و هفت مورد نیز با همکاری پلیس اصلاح و تجهیز جادههای این استان به دستگاهها و فناوریهای نوین شکل میگیرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: بخشی از نوسازی ناوگان راهداری و حمل و نقل جادهای از طریق تولیدات داخلی انجام شده و در صورت نیاز بخشی نیز از طریق واردات تأمین خواهد شد.