به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از ۱۱ اثر جدید کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت با حضور سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه تهران، علیرضا فخاری استاندار تهران، نویسندگان و خانوادههای شهدا پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۰ دی در سالن همایش شهدای گمنام استانداری تهران برگزار شد.
در این مراسم از خانواده جاویدالاثر احمد متوسلیان، شهیدان محمدابراهیم همت، غلامرضا صالحی، محمدحسین حدادیان، عباس خالقی، پوریا احمدی و روح الله عجمیان تقدیر شد. همچنین نویسندگانی همچون گلعلی بابایی، رحیم مخدومی، مشهود گودرزینژاد، وحید احمدی، محمد گرشاسبی، مهدی عجم، سمیه عظیمی ستوده و فائزه طاووسی نیز تجلیل شدند.
در بخش دیگر این مراسم نیز از ۱۱ عنوان کتاب و سه بازی موبایلی «جزیره مجنون، عملیات خیبر و شهید همت» رونمایی شد.
برای شهدا مانند مقام معظم رهبری کار کنیم
سردار حسن زاده در اینمراسم گفت: هر پیشرفت و عزتی به دست بیاوریم به واسطه خون شهدا است. در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم به حضرت آقا گفتم: «چیزی بگویید تا ما در دیدار با خانوادههای شهدا به آنها بگوییم.» حضرت آقا فرمودند: «سلام من را به خانوادههای شهدا برسانید و بگویید همه ما، همه ما زیر بار منت خانوادههای معظم شهدا هستیم.»
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری به زنده نگه داشتن فرهنگ و سیره شهدا و انتقال آن به نسل آینده همواره تأکید دارند. همچنین ایشان عنوان میکنند که شهدا الگو هستند. علاوه بر این، معظم له بر تولیدات هنری فرهنگی ماندگار و اثرگذار در قالبهای مختلف از جمله فیلم و کتاب هم تاکید دارند.
فرمانده سپاه تهران گفت: هزار کتاب را در کنگره ملی شهدای پایتخت هدف گذاری کردهایم. قرار است تا اجلاسیه که ۲۲ روز به آغاز آن مانده ۲۰۰ عنوان کتاب رونمایی شود. با ۱۱ عنوان آثار امروز حدود ۱۰۰ کتاب رونمایی شده است. «عطر دلانگیز» نام یکی از آثار امروز است که رونمایی میشود. این کتاب درباره سخنرانی مقام معظم رهبری با عنوان عوام و خواص در لشگر ۲۷ محمد رسول الله است که رهبر معظم انقلاب در یادداشتی نوشتند: «هنوز عطر دل انگیز شهادت از این لشگر به مشام میرسد.»
دبیرکل کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت در ادامه سخنان خود گفت: «ترور در تهران» عنوان کتاب دیگر است. در تهران هزار و ۳۳۳ نفر از رئیس جمهور، نخست وزیر، معلم، کارمند، کارگر تا یک طفل چند ماهه که در آغوش مادرش است در ترور و بمبگذاریها به شهادت رسیدهاند و در ۶۰۳ نقطه از تهران مکان شهادت داریم. «آسمان شناس» هم اثری درباره شهید آبشناسان است. «زخم پاییز»، «ماجرای امروز»، «قهوه تلخ در مرصاد»، «عروج از شاخه زیتون»، «فرهنگنامه شهدای فرماندهی انتظامی تهران»، «ماه تمام»، از دیگر آثار هستند که رونمایی میشوند. ما در سال گذشته سه شهید مدافع امنیت تقدیم کردیم که بسیار خاص هستند. «کتاب زخم» پاییز درباره شهید پوریا احمدی است. همچنین شهیدان آرمان علیوردی و عجمیان هم از شهدای مظلوم ما هستند. برای شهدا باید مانند مقام معظم رهبری کار کنیم. هر کاری که میتوانیم باید انجام بدهیم.
یاد و خاطره شهدا زمینه ساز تولید فرهنگ در حوزه استقامت است
در ادامه این مراسم علیرضا فخاری استاندار تهران نیز در اینمراسم گفت: آثار هنری امروز قابل تقدیر هستند. از همه عزیزانی که در سازمانهای مختلف که در تدوین برنامههای کنگره ۲۴ هزار شهید تهران تلاش کردند سپاسگزارم. امروز باید برای ثبت در تاریخ تلاش مضاعفی کنیم تا آنچه از شهدا به جا مانده برای نسل آینده روشناییبخش باشد.
وی ادامه داد: این مقام ماندگار شهداست که همواره با برکت و هدایت نسل آینده نقشآفرینی میکنند، شهدایی که بدون منت و چشمداشت با تبعیتپذیری از طریق اقناع فکری خود و دیگران مسیر الی الله را طی کردند و امروز تکلیف بر باقی ماندگان و رهروان این عزیزان است تا این راه را سبز نگه دارند و آن را به عنوان یک امانت به نسل بعدی منتقل کنند.
استاندار تهران در پایان سخنانش گفت: یاد و خاطره شهدا زمینهساز تولید فرهنگ در حوزه استقامت و استقلالشناسی و ارزشهای پایدار است که ما را از طریق مکتب اسلام به نقطه اوج انسان سازی و ملتسازی و تمدنسازی راهنمایی میکند و باید تلاش ما در این مسیر باشد تا این مرگ شیرین شهدا را به تاسی از مقام سید الشهدا (ع) به نسل آینده در یک سبد گلگون منتقل کنیم.