حجت الاسلام شمس اله جلیلیان در گفتوگو با خبرنگار مهر به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و تبریک روز مادر و زن به سوره مبارک کوثر اشاره و اظهار کرد: کوثر به معنی بسیار فراوان است و یکی از خصوصیات ممتاز حضرت فاطمه زهرا (س) دارا بودن این صفت است.
وی افزود: بسیاری از مفسران قرآن کریم در تفسیر سوره کوثر یکی از معانی آن را نسل پُر برکت و ماندگار ایشان دانستهاند که در طول تاریخ مردم همواره از این نسل پاک بهرهها میبرند.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ادامه داد: وجود مبارک معصومین، حضرت زینب (س) و سادات بزرگوار از نسل دخت گرامی پیامبر عظیم الشأن اسلام است، بنابراین وجود حضرت زهرا (س) منشا همه برکتها و خوبیها است.
جلیلیان به بیان درسهایی از زندگی حضرت زهرا (س) برای زوجهای جوان امروزی پرداخت و گفت: ایشان در زندگی مشترک با امیرالمومنین (ع) سه نکته را رعایت کردند که اگر هر زوجی چه در زندگی فردی و چه اجتماعی به آن توجه کند منشأ خیر و برکت دنیا و آخرت را برایش در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه داشتن صداقت اولین نکتهای بود که حضرت زهرا (س) در زندگی مشترک به آن توجه داشتند، خاطرنشان کرد: ایشان هیچگاه اهل دروغ نبود و پایه و اساس زندگی مشترک را بر مبنای صداقت در کلام و رفتار بنا گذاشته بودند.
جلیلیان دومین نکته را امانت داری در زندگی مشترک دانست و تصریح کرد: زن و شوهر محیط زندگی مشترک را با امانت داری و خیانت نکردن مدیریت کنند و راز دار یکدیگر باشند.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: سومین اصل در زندگی مشترک اطاعت است به طوری که حضرت زهرا (س) فرمودند که در زندگی مشترک سعی کردم مطیع امیرالمومنین (ع) باشم.
وی بیان کرد: در روزهای آخر قبل از شهادت ایشان، حضرت زهرا (س) خطاب به امیرالمومنین (ع) میفرماید علی جان آیا از من راضی هستی؟ که دل حضرت از شنیدن آن آتش میگیرد و میفرمایند خدا و پیامبر اسلام از شما راضی است و هیچ موردی نبوده که کاری کرده باشید و باعث نارضایتی من شده باشد که حضرت زهرا (س) میفرماید از پدرم شنیدم زنی که از دنیا میرود اگر شوهرش از او ناراضی باشد خدا نیز از او رضایت نخواهد داشت.
جلیلیان تاکید کرد: البته در مقابل، شوهر نیز در برابر همسر و زندگی مشترک وظایف سنگینی بر عهده دارد.
وی با طرح این سوال که چرا آمار طلاق در جامعه امروزی بالا است و امروز عقد است و روز بعد جدایی، پاسخ داد: اگر به اصولی که حضرت زهرا (س) چه در زندگی خانوادگی و چه در زندگی اجتماعی تاکید داشتند، توجه میشد و نیتها بر اساس صداقت میبود طول عمر زندگی مشترک زوجین اینگونه شکننده و کوتاه نمیشد.