مدیرکل حفظ و احیا بناها و بافت‌های تاریخی با اشاره به مکاتبات انجام شده با ۶۰ دستگاه گفت: دستگاه‌ها موظف به اعلام بناهای ثبتی تحت مالکیت، گزارش منابع و مرمت‌های انجام شده بعد از سال ۹۸ شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دومین روز از چهارمین نشست تخصصی و کارگاه‌های آموزشی معاونان میراث‌فرهنگی کل کشور که روز سه‌شنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۲ در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی به تشریح برنامه‌های این اداره کل پرداخت.

وی به برنامه‌ریزی برای تخصیص منابع ملی ۱۴۰۲ به‌منظور مرمت ۵۲ بنا (۴۵ بنا و مسجد تاریخی و ۷ بقعه تاریخی) اشاره و تصریح کرد: این بناها با مشارکت استان‌ها انتخاب شده و تمرکز روی اتمام‌مرمت و ساماندهی آن‌ها طی ۲ سال آینده است.

ارزیابی پروژه‌ها بر اساس دستورالعمل ابلاغیه مطالعاتی فرهنگی‌تاریخی، پایش اجرای طرح‌های عمرانی استان، تصمیم‌گیری‌های فنی استان در شورای فنی استان و برنامه ملی کاهش خطر، وضعیت ضوابط اختصاصی بافت‌های تاریخی، ساماندهی وضعیت بناهای تاریخی واگذار شده از محل ماده ۲۷، برنامه اقدام مشترک با اوقاف، هماهنگی برنامه اقدام روستاهای تاریخی هدف مشترک با بنیاد مسکن در چارچوب تفاهم نامه مشترک، امکان‌سنجی و آماده‌سازی بناهای تاریخی به‌منظور بازدیدهای شبانه در ماه مبارک رمضان و نوروز، برنامه روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی از نکات مطرح شده از سوی داوری در این جلسه بود.

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی با اشاره به مکاتبات انجام شده با ۶۰ دستگاه به‌منظور ساماندهی بناهای در اختیارشان و تهیه بانک اطلاعاتی، اظهار کرد: دستگاه‌ها موظف به اعلام بناهای ثبتی تحت مالکیت و گزارش منابع و مرمت‌های انجام شده بعد از سال ۹۸ شده‌اند و تخطی هر دستگاه به‌منظور ترک فعل است.