به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه عالی دفاع ملی حضور یافته و در جمع دانش آموختگان به ایراد سخنرانی در خصوص حضور و رأی مردم در مورد انتخابات آینده پرداخت.
صفارهرندی در مورد مردم سالاری دینی در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: حضور و رأی مردم در مردم سالاری دینی در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، نه فقط از جنبه مقبولیت نظام، بلکه از نظر مشروعیت آن امری ضروری است و علاوه بر آن، به صحت انتخابات تأکید داشته و خود را ضامن رأی مردم میدانند. وی ادامه داد: حضرت آقا همواره با نگاه مشارکت پایین و نتیجه مطمئن در انتخابات مخالفت نموده و با مشارکت بالای مردم همراه بودهاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنرانی خود به دیگر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات اشاره نموده و بیان داشت: ایشان شورای نگهبان و دیگر مراجع مسئول را به دقت در رعایت حقوق نامزدها در مراحل تأیید صلاحیت توصیه فرمودند اما متأسفانه در سال ۸۸ با فتنه گری بعضی جریانهای سیاسی و موج سواری دشمنان خارجی، یکی از پر حضورترین انتخابات کشور به جای انسجام و وحدت ملی، به بستری برای شکاف و بحرانهای داخلی تبدیل گردید.
صفارهرندی ادامه داد: طبعاً رقابت انتخاباتی باید در چارچوب نظام و قانون اساسی و دفاع از قدرت و استقلال جمهوری اسلامی باشد و کسانی که خارج از این چارچوب قرار میگیرند و به قانون اساسی که بر اساس آن نامزد شده اند ملزم نیستند نمیتوانند در دایره منتخبان ملت قرار گیرند.
هرندی همچنین افزود: مجلس با نشاط مجلسی نیست که ساکت و بی دردسر باشد و همه از یک سلیقه سیاسی باشند بلکه وجود افکار و سلایق مختلف موجب شکوفایی و اجتماعی سیاسی کشور خواهد شد.
وی گفت: حضور در انتخابات ضامن امنیت ملی و کاهش فشار و یأس دشمنان خواهد بود و حس قوی موجب کارآمدی کشور و برون رفت از چالشها و مشکلات موجود خواهد شد.
سپس، سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با تبریک زادروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و نکوداشت مقام زن و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و نیز سردار شهید سید رضی موسوی، اهمیت برگزاری مراسم دانش آموختگان را ضروری دانسته و اظهار داشت: این دیدارها و همدیگر را دیدن و فراموش نشدن، موضوعیت دارد.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به پیشرفتهای ساختاری و زیرساختی انجام شده در دانشگاه بیان داشت: ما در مرحله رشد هستیم و هنوز به بلوغ کامل نرسیده ایم اما این رشد از یک مرحلهای به بعد سرعت بیشتری یافته است و امروز در نقطهای قرار داریم که ۱۱۲۰ دانشجو در دورههای مختلف دفاع ملی، حکمرانی، دورههای نظری دکترا، و تدوین رساله در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
احمدی مقدم با اشاره به ظرفیتهای اختصاص داده شده به کشورهای دوست و همسو با جمهوری اسلامی ایران برای اعزام دانشجو به این دانشگاه متذکر شد: در سفرهای اخیری که به برخی کشورهای همسایه داشتهایم، علاقمندی وافری را در مسئولین عالیرتبه این کشورها برای اعزام دانشجو و تکمیل ظرفیتهای اختصاص داده شده به آنها مشاهده کرده ایم تا جایی که خود را متعهد کرده اند تا این ظرفیت را برای سال آینده تحصیلی به طور کامل تکمیل نمایند.
وی همچنین افزود: تفاوت سطح آموزش دانشجویان خارجی در این دانشگاه با دیگر کشورهای منطقه و جهان تا جایی است که به زعم مقامات عالیرتبه نظامی کشورهایی که دانشجو به این دانشگاه اعزام کردهاند، دانشگاه عالی دفاع ملی جمهوری اسلامی ایران سرآمد تمام دیگر کشورهای منطقه و جهان است و این کیفیت، حاصل بیش از ۳۰ سال زحمت طاقت فرسایی است که برای آن کشیده شده است. این مراسم با سخنرانی سه نفر از دانش آموختگان دانشکدههای دفاع، امنیت و مدیریت راهبردی این دانشگاه و همچنین ارائه دانشنامه به فرزند سردار شهید دکتر سید محمد حجازی جانشین سابق نیروی قدس سپاه و همچنین مرحوم سرهنگ دکتر حبیب الله خواجه نصیر که از دانش آموختگان این دانشگاه بودند به پایان رسید.