به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجتبی حسینی پنجشنبه در جلسه هماهنگی هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران و صنایع وابسته با اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران و صنایع وابسته از ۲۳ تا ۲۷ بهمنماه بیان کرد: تاکید استان بر این است که با عزم جدی در نمایشگاه گردشگری حاضر شویم.
وی با اشاره به اینکه استان همدان با یک غرفه ۵۰۰ متری در نمایشگاه گردشگری حاضر خواهد شد، افزود: نمایشگاه دو بخش کالبدی و محتوایی دارد که علاوه بر غرفه که مربوط به بخش کالبدی است باید به حوزه تبلیغات نیز توجه ویژه شود.
حسینی با بیان اینکه به وسیله انواع تبلیغات باید از سایر استانها برای حضور در غرفه همدان دعوت کنیم، تصریح کرد: تبلیغات جامع و کامل حتی در کشورهای منطقه برای حضور در غرفه همدان میتواند در جذب گردشگر مؤثر واقع شود.
وی با اشاره به اینکه همچنین باید مسیردهی خوبی در نمایشگاه برای غرفه همدان داشته باشیم، ادامه داد: هر دستگاه اجرایی مدیران و جامعه ذینفع خود را به غرفه همدان در نمایشگاه دعوت کند.
معاون امور اقتصادی استانداری همدان در ادامه عنوان کرد: کارگروه تبلیغات، تیم رسانه و کارگروه مالی و پشتیبانی نمایشگاه در اسرع وقت شکل بگیرد، چیدمان و طراحی غرفه نیز توسط متخصصان این حوزه انجام شود.
حسینی ادامه داد: فرصتهای سرمایهگذاری و ظرفیتها، تأسیسات گردشگری و بخش خصوصی به خوبی در نمایشگاه ارائه و معرفی شوند، همچنین از برنامههای مرتبط با گردشگری کودک نباید غافل شویم.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه تبلیغات، استفاده از فناوری و تکنولوژی در دستور کار قرار گیرد، گفت: در نمایشگاه هفدهم، هگمتانه نیز باید به خوبی معرفی شود.
حسینی بر لزوم حضور فعال آژانسهای خدمات مسافرتی و بازاریابی این بخش تاکید کرد و افزود: میراثفرهنگی علاوه بر اینکه باید مسیر راه از صفر تا صد نمایشگاه را پوشش دهد در پایان نمایشگاه نیز گزارشی از دستاوردهای نمایشگاه تدوین و ارائه دهد.
گردشگری به پایه اصلی توسعه و پیشرفت همدان تبدیل شود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان نیز در ادامه با اشاره به اینکه باید بپذیریم که گردشگری به عزمی همگانی نیاز دارد و حوزهای بینبخشی است، افزود: گردشگری در همدان میتواند پایه اصلی توسعه، رشد و پیشرفت باشد و در سند آمایش استان نیز به این امر اشاره شده است.
محسن معصومعلیزاده ادامه داد: بهرهبرداری اقتصادی از صنعت گردشگری وظیفه سازمانها، ادارات و مدیران آنها است و باید به آن به عنوان یک کل نگاه کنیم و همصدا شویم، گردشگری با سازمانهایی مانند ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی، صمت و فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطی تنگاتنگ دارد و همه با هم میتوانند جذب و ماندگاری مسافر را رقم بزنند.
وی در ادامه به انعقاد تفاهمنامه محور تاریخ و تمدن در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: پس از این، نگاه ما به گردشگری تنها به همدان نیست و منطقه غرب کشور را در نظر میگیریم.
مدیرکل میراثفرهنگی استان همدان عنوان کرد: امسال همدان در نمایشگاه گردشگری باید روی فعالان این حوزه تأثیرگذار باشد و تبادل اطلاعات انجام شود، همچنین در حوزه سرمایهگذاری در نمایشگاه نیز باید فعالیت داشته باشیم.
معصومعلیزاده با اشاره به اینکه دو کاروانسرای جهانی همدان و هگمتانه دیگر ظرفیتهای مهم همدان در نمایشگاه هفدهم هستند، افزود: پتانسیلهای استان در حوزه گردشگری سلامت باید ویژه معرفی شود بنابراین در جذب توریست سلامت باید در ذهن مخاطب اثرگذار باشیم.
وی با اشاره به اینکه همدان به بهترین نحو باید در نمایشگاه گردشگری معرفی شود، اظهار کرد: سمفونی همدان در حوزه گردشگری را باید با همدلی بنوازیم تا در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشیم.
معصومعلیزاده با بیان اینکه هزینهکرد در حوزه تبلیغات گردشگری، سرمایهگذاری در این حوزه است، گفت: حضور دانشجویان بینالملل در غرفه همدان میتواند تأثیر خوبی بر جذب گردشگر خارجی داشته باشد، علاوه بر این، استفاده از فناوریهای نوین در معرفی همدان تأثیر بسزایی خواهد داشت.