به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی ابطحی در یادواره شهدای خبرنگار غزه که ظهر شنبه در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد اظهار کرد: امروز در آستانه تحولی عظیم هستیم و قطعاً سهم ایران اسلامی، جهان اسلام و محور مقاومت در آن بسیار چشمگیر است.
دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بیان کرد: در سال در سال ۱۹۴۵ لنین، روزولت و چرچیل در سعدآباد تهران گرد هم آمدند تا آینده جدیدی را برای دنیا تعریف کنند و قوانین جدیدی را پایه گذاری نمایند و در آن روز ما جزو املاک آنها بودیم و خود هیچ نقشی در خصوص آینده خودمان نداشتیم اما امروز جهان به همان مقطع تصمیم گیری برای آینده رسیده و به شکل جدید ترسیم رسیده و حالا مکلفیم سهم ملت و دین و جبهه عدالت طلبی را محقق کنیم.
وی عنوان کرد: داستان غزه و عملیات طوفان الاقصی یک پرش استراتژیک و پیشران عظیم غیر قابل باور برای جهانی است که ما در آستانه آن قرار داریم.
دستیار ویژه وزیر کشور در امور فلسطین توضیح داد: در سال ۱۹۱۶ وزرای انگلیس و فرانسه برای تغییر جغرافیای منطقه ما و در استانه فروپاشی دولت عثمانی و پایان ابرقدرتی انگلیس با هم دیدار و برای منطقه تعیین تکلیف کردند.
وی اضافه کرد: در سال ۱۹۱۷ وزیر امور خارجه انگلستان در دیدار با یهودیان به آنها قول داد که برای آنها موطنی ایجاد کند و ۳۱ سال بعد یعنی در ١٩۴٨ در فلسطین اشغالی به این قول عمل شد.
این مسئول تصریح کرد: در خصوص شکلگیری ملتها این واقعیت وجود دارد که ملتی در جایی هستند، تاریخ و فرهنگ و ژئوپلوتیک مشترک دارند و آن دولت برای حفظ خود ارتش و نیروی امنیتی ایجاد میکند اما در مورد اسرائیل برعکس یک عده جنایت کار آمدند در فلسطین مستقر شدند و از ١٩١٧ تعدی به اراضی فلسطینی و خاک و مردم آنجا آغاز شد و اینها با هم ارتش درست کردند و ارتش دولت درست کرد و بعد یهودیها را از نقاط مختلف جهان برای زیستن در این نقطه کوچاند.
تلاش اسرائیل برای محدود کردن مسئله فلسطین
ابطحی تبیین کرد: یهود، دین نژادپرستی است و جسارت به همه را حق خود میداند چرا که معتقد است هر انسانی که یهودی نباشد باید در سلطه یهودیت باشد و این در حالی است که صهیونیستها حتی یهودیان و معتقدین به این آئین را در دستههای مختلف از غرب آمده، از شرق آمده و آفریقایی تبارها تقسیم میکنند.
وی عنوان کرد: از سال ١٩۴٨ که این رژیم درست شده تا ٢٠٢٣ همه دولتهای آن سکولار یهود بودند و این حاکمان حال حاضر به دین به عنوان ایدئولوژی نگاه میکنند و به دنبال آرمانهای تورات و تلموت هستند.
وی با بیان این موضوع که مسلمان برای نبرد با یهودیها در سوره بقره، ال عمران و… مبانی لازم برای مقابله با یهودیها را دارند و دوره بصیرتی نمیخواهد عنوان کرد: زمانی که رژیم صهیونیستی تأسیس شد تمامی جهان اسلام که حدود یک میلیارد نفر بودند به پا خاستند که سرزمین فلسطین را آزاد کنند اما ملتهای مسلمان عرب زبان در یک رویکرد پان عربیک موضوع را به یک مسئله عربی تقلیل دادند و اعلام کردند که ملتهای عرب میتوانند آزادی بخش فلسطین باشند و با همین نگاه جنگ ۸ روزه در ١٩۶٧ رقم خورد.
دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بیان کرد: نتیجه این جنگ این بود که در پایان آن اسرائیل موفق شده بود بخشی از صحرای سینا، بلندیهای جولان، کرانه باختری و نوار غزه را اشغال کند. در این موضوع هم انگلیس وارد میدان شد و اسرائیل را یک ارتش شکست ناپذیر معرفی کرد که دارای دین برتر بوده و در زره داوود قرار دارند که آسیب زدن به آنها ناممکن است؛ در این جنگ تلفات اسرائیل نسبت به اعراب یک به ١۵ هزار بود.
دستیار ویژه وزیر کشور در موضوع فلسطین گفت: از این شکست جهان عرب به هم ریخت و ۶ سال بعد در ماه رمضان عملیات دیگری را آغاز کرد که سه روز به طول انجامید اما با حضور فرماندهانی که همان ایدئولوژی پان عربی را پیگیری میکردند و با خیانتهایی که اتفاق افتاد این عملیات هم به شکست انجامید.
وی اضافه کرد: استعمار این اندیشه را ایجاد کرد که مسئله فلسطین نه تنها یک مسئله عربی نیست بلکه یک مسئله کاملاً فلسطینی است و نیازی به دخالت سایر ملتها ندارد بر همین اساس جمعیت قابل توجهی از فلسطینیها در اردن ساکن شدند و در سال ۱۹۷۵ هم یک قتل عام عظیم مردم فلسطینی در اردن به دستور ملک حسین اتفاق افتاد و پس از آن یک جو عادی سازی روابط بین دول عربی و اسرائیل توسط یک نقشه آمریکایی ایجاد شد و خروجی آن قرارداد کمپ دیوید بود.
شاهد تغییر در جبهه مقاومت حول محور مکتب قاسم سلیمانی هستیم
ابطحی تصریح کرد: در مسئله فلسطین که حالا آن را به یک مسئله درون فلسطینی تقلیل داده بودند گروههای مختلفی تشکیل شد که هر کدام مدافع یک قدرت منطقهای یا جهانی باشند چون این منطقه اصطلاحاً قلب زمین نامیده شده و هر دولتی که قدرت میخواهد باید سهمی از این منطقه داشته باشد.
دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با بیان اینکه در حال حاضر شاهد تغییر در جبهه مقاومت حول محور مکتب قاسم سلیمانی هستیم، ما نگران حوادث نیستیم چرا که در همه جای دنیا تغییر هزینههایی دارد و دشمن در میدان هیچ پیروزی نداشته و هیچ گونه ابتکار عمل هم از او دیده نشده است.
وی گفت: تا امروز ۱۰۷ خبرنگار در جبهه مقاومت شهید شدهاند اما این اولین بار است که رسانه مقاومت بر جریان رسانهای جهان پیروز شده و نتیجه آن این موج عدالت خواهی است که در غرب شاهد آن هستیم.
ابطحی در خاتمه یادآور شد: ملت ما ملت سربلند و پیروز است که امروز در تغییرات جهان نقش ایفا میکند و جوانان ما باید از این موضوع آگاه باشند، دشمن تلاش میکند که جوانان طعم این عزتها را نچشند اما آگاهی بخشی، تبیین و بصیرت باید در این زمینه اتفاق بیفتد که یک فعالیت رسانهای است.