حجتالاسلام والمسلمین مهدی طاهری ظهر یک شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در تفکر اسلامی پرداختن مستقیم به برخی موضوعات مدنظر نیست و در مرحله نخست چنین مواردی مورد تحلیل قرار میگیرند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: زمانی که نبی اکرم (ص) مبعوث شدند یکی از جدیترین مسائل مشرکانه موجود در جامعه این بود که زنان را به عنوان یک موجود حقیقی به شمار نمیآوردند درحقیقت زنان از ارزش انسانی برخوردار نبودند البته در ایران غیراسلامی نیز زنان جایگاه مطلوبی نداشتند.
وی با بیان اینکه مواجه وجدانی با یک موضوع درحقیقت نوعی مواجه پرسشی است، ادامه داد: اولین مواجه پیامبر اعظم (ص) با جایگاه زن در جامعه جاهلیت مواجه وجدانی بود و این موضوع در قرآن کریم نیز قابل مشاهده است که این پرسش بدون پاسخ از جامعه درمورد دختران زنده به گور شده مطرح میشود که "به چه گناهی کشته شدند".
حجتالاسلام طاهری عنوان کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که میتواند حیات یک انسان در مکتب توحیدی قرآن کریم را آشکار کند ارتباط او با همسر و دختران خود است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تکریم حقیقی بانوان یعنی اصلاح فهم موجود نسبت به هویت بانوی مسلمان ایرانی، اضافه کرد: این فهم باید مبتنی بر مکتب توحیدی قرآن کریم باشد و در قرآن نیز بیان شده در مرحله اول باید نسبت و رابطه با دختران خود را مورد بررسی قرار دهیم.
وی تصریح کرد: براساس گفتوگوهایی که با حدود یک هزار نفر از دختران در چهارمحال و بختیاری صورت گرفت میتوان گفت یکی از مهمترین عوامل آسیبپذیری اجتماعی دختران سرد بودن رابطه پدران و آنها است درحالی که پدران میتوانند الگوی ارتباط صحیح با فرزندان دختر و همسران خود را براساس رفتار پیامبر اکرم (ص) با حضرت زهرا (س) و حضرت خدیجه کبری (س) تنظیم کنند.
حجتالاسلام طاهری یادآور شد: تفکر دین مبین اسلام درخصوص زنان بسیار ویژه و قابل تأمل است برای مثال براساس روایات نبی اکرم (ص) مدیریت امور داخلی منزل برعهده زنان قرار دارد و دخالت مردان در این امور موجب تزلزل پایههای خانواده خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در دین مبین اسلام دختران به گل تشبیه شدهاند که بوی بهشت را با خود به همراه دارند بنابراین براساس تفکر دینی اگر کسی قصد دارد به حریم بانوان نزدیک شود باید مراحلی را طی کرده و هزینههای لازم را با تکریم بپردازد.
وی افزود: در الگوهای شرقی و غربی زنان از جایگاه مطلوبی برخوردار نیستند درحالی که در دین مبین اسلام الگوی والایی همچون حضرت زهرا (س) برای بانوان وجود دارد همچنین در الگوی اسلامی بانوان با بالا رفتن سن ارزشمندتر میشوند.
حجتالاسلام طاهری خاطرنشان کرد: بانوان نصف آمار و تمامی آثار یک جامعه هستند و هیچ مردی وجود ندارد که زنی در تربیت، حرکت و موفقیت او مؤثر نباشد.