به گزارش خبرنگار مهر، محمد خیاط زنجانی ظهر یکشنبه در بیست و پنجمین پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی اظهار کرد: برگزاری بیست و پنجمین پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی در بخش علمی به صورت مستقل از بخش بومی برای نخستین بار برگزار شده که در مرحله اولیه ۵۴ اثر برای شرکت در بخش علمی مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی ارسال شد که در این این اختتامیه آثار برتر معرفی میشوند.
وی با اشاره به اینکه برگزیدگان بخش بومی بیستوپنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی هم پیش از این در استان یزد معرفی و تجلیل شده بودند، افزود: طی نشستهایی که با حضور کارشناسان در حوزه قصه گویی در روزهای گذشته برگزار شد که امید است نتایج این نشست و جشنواره سبب ظهور پژوهشگران و متخصصان در حوزه قصه گویی در کشور شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: قصهگویی یک روش مؤثر در یادگیری و همچنین بهترین راه برای انتقال مفاهیم به زبان سادهتر است که خانوادهها باید برای آموزش سبک زندگی به فرزندان خود از این روش استفاده کنند.
خیاط زنجانی در ادامه به اهمیت قصه گویی در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: قرآن کریم به عنوان کاملترین کتاب آسمانی در قالب قصه بیان شده و در اهمیت قصه پردازی توجه خداوند در قرآن کریم به خوبی قابل مشاهده است که این نشان از کارکردهای فراوان قصه در پرورش شخصیت افراد دارد.