به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر کاویانی دلشاد با اشاره به اینکه فرزندان عشایر همدان فاقد معلم کافی هستند، افزود: عشایر کوچرو همچنین با کمبود تجهیزات رو به رو بوده و عمدتاً حدود ۲۰۰ نفر از فرزندان عشایر کوچرو به استانهای خوزستان، ایلام و کرمانشاه فاقد معلم هستند.
وی ادامه داد: با وجود پیگیری جهت رفع مشکل تاکنون این مشکل بر طرف نشده و با توجه به حمایتهای دولت امسال ۲۵ نفر سهمیه جذب معلم مختص عشایر کوچرو و اختصاص پیدا کرده و از این تعداد پنج معلم مرد جذب شده که هنوز شروع به کار نکردهاند.
کاویانی دلشاد اضافه کرد: ۱۱ نفر خانم نیز برای این کار در نظر گرفته شد که بعد از جذب و قبولی از تدریس در مناطق عشایر خودداری کرده و اداره آموزش و پرورش بیان کردند که در مناطق روستایی و شهری که دارای محصل عشایری هستند به کار گرفته میشوند که با این مورد مشکل فرزندان عشایر حل نمیشود زیرا در این مناطق کمبود معلم نبوده و سهمیه جذب شده نیز مختص عشایر کوچرو بوده است.
وی افزود: درخواست داریم که اداره آموزش پرورش ضمن برنامه ریزی و تجهیز معلمان عشایری و وسیله نقلیه جهت تردد در مسیر صعب العبور سامانه عرفی عشایر از معلمین بیشتر در این زمینه استفاده کند تا این فرزندان که استعدادهای خوبی هم دارند از موفقیت بیشتر و تحصیل باز نمانند.
کاویانی دلشاد تصریح کرد: نیاز این محصلین بیشتر از این بود و حداقل تعداد ۶۰ معلم مختص مناطق عشایر کوچرو مورد نیاز هستند.