به گزارش خبرنگار مهر، محمد عشقی در دیدار با مدیر حوزه های علمیه کشور در میبد اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در کنار بحثهای مدیریتی و اجرایی، در حوزه مباحث فرهنگی و آموزشی نیز اقدامات زیادی انجام میدهد، به ویژه در بحثهای فرهنگی در تعامل با طلاب قدمهایی برداشتهایم.
وی با تاکید بر خیریه بودن جمعیت هلال احمر بیان کرد: هلال احمر یک نهاد غیردولتی است که وظایف خیرخواهانه را به دوش گرفته و اولین پرچمی که در حوادث برافراشته میشود، پرچم هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با بیان اینکه توسعه خانههای هلال نقش مهمی در تقویت خدماتدهی به مردم در زمان بروز حوادث دارد، افزود: این خانهها میتوانند تمامی وظایف و تکالیف جمعیت هلال احمر را با همکاری جوامع محلی اجرا کنند و به دلیل شرایط خاص اقلیمی کشور، چرخه مدیریت بحران دارای جایگاه ویژهای است و اگر اقدامات آمادهسازی قبلی برای مواجهه با بحران مناسب باشد در زمان بروز حادثه میتوان تبعات ناشی از حادثه را کاهش داد.
عشقی با بیان اینکه بیش از ۹۰ خانه هلال در استان افتتاح شده و تیم بندیهای خاص امدادی و جوانان در آن انجام شده و فعالیتهای داوطلبانه در مناسبتهای مختلف را برگزار میکنند، افزود: در این چارچوب افزایش سرمایه اجتماعی با جلب همکاری مردم در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار دارد و در این رویکرد اقدامات بر اساس نیازهای واقعی مردم است.
تاثیر طلاب در ترویج آموزشهای هلال احمر
مسوول دفتر نماینده ولی فقیه جمعیت هلال احمر استان یزد نیز در این دیدار اظهار کرد: هلال احمر از سالهای دور ارتباطی را در بحث آموزش با جوانان دارد که از قدیم در مدارس و از سال ۸۰ در دانشگاهها اجرا شده است همچنین تشکیل کانونهای دانشجویی هلال احمر و از اواسط دهه ۹۰ نیز کانونهای طلاب در دستور کار هلال احمر بوده است.
حجت الاسلام شعشعی افزود: مجهز کردن طلاب به این ابزار هم کمک کننده است از آنجا که استان نیز حادثهخیز است و همچنین از این نظر که طلاب محل رجوع مردم هستند، وقتی با امداد و کمکهای اولیه آشنایی بیشتری داشته باشند این آموزشها هم برای خودشان، هم برای خانوادههایشان و هم برای اجتماعی که در آن حضور دارند، میتواند مفید باشد.
وی عنوان کرد: قرار است برای خانواده های طلاب برنامه های فرهنگی و آموزشی داشته باشیم و مسائل کمک های اولیه در مواجه با حوادث را آموزش دهیم.