به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی رمضانی گفت: طبق قانون شفافیت و نظارت بر تأمین منابع مالی تبلیغات انتخابات، سامانه مالی انتخابات فعال شده و هزینههای نامزدها در چهار محور برپایی ستاد انتخابات، تجمع عمومی، تبلیغات مجاز و حق الزحمه عوامل اجرایی ستاد تبلیغاتی دسته بندی شده و تحت نظارت قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه همه فعالیتهای تبلیغاتی ثبت، ضبط، پایش و نظارت میشود، افزود: از ۱۵ دی پس از اعلام نتایج نهایی به داوطلبان، پیامکی برای نامزدها ارسال شده که با یک نام کاربری و رمز بتوانند وارد این سامانه شوند؛ در آنجا تمام امور مربوط به انتخابات در حوزه مالی، مشخص است.
رئیس مرکز حوزه انتخابیه کرج، فردیس و اشتهارد بیان کرد: طبق قانون منابع مالی میتواند از جانب خود فرد، یک شخص ایرانی حقیقی یا احزاب و گروههای سیاسی باشد. بر اساس ماده ۷ قانون شفافیت یک حساب وارد میشود که مختص تبلیغات انتخاباتی است. به واسطه ورود دقیق همه اطلاعات مالی در سامانه، پایش به صورت مداوم صورت میگیرد و تخلفات بلافاصله گزارش میشود.
رمضانی اظهار کرد: بر اساس قانون، حداقل هزینه هر نامزد در حوزه انتخابیه باید توسط وزارت کشور تعیین و در هیأت مرکزی نظارت تأیید شود. یعنی حوزه انتخابیه حداکثر سقفی دارد که ۲۰ درصد از آن میتواند توسط اشخاص حقیقی ایرانی یا احزاب تأمین و ما به ازای نقدی هر نوع خدماتی باید در سامانه ثبت شود.