به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش فدویان سومین جشنواره ملی تئاتر درسی اظهار داشت: این جشنواره در سال جاری در دو مرحله استانی و کشوری برگزار میشود که آثار دانش آموزان ابتدا در ۳۲ دبیرخانه استانها در تاریخ ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ داوری و پالایش خواهند شد و به صورت میانگین از هر استان، ۱۵ اثر برتر به دبیرخانه کشوری که در کانون شهید عمرانی شهرستان میناب مستقر میباشد، ارسال خواهند میشود.
وی افزود: از ۲۵ الی ۳۰ بهمن ماه سال جاری، قریب به ۵۰۰ اثر برتر دانش آموزان استانها در مرحله کشوری توسط چهار داور که از سوی وزارت آموزش و پرورش برگزیده میشوند، مورد بازبینی قرار میگیرد و در نهایت ۲۵ اثر برتر به مرحله نهایی راه پیدا میکنند.
به گفته فدویان، ۲۵ اثر برگزیده در مرحله نهایی به صورت نمایش حضوری از ۱۵ الی ۱۷ اسفندماه به میزبانی شهرستان میناب پایتخت تئاتر درسی ایران، با هم رقابت میپردازند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان میناب با بیان اینکه هر گروه تئاتر درسی شامل دو الی چهار دانش آموز و یک مربی همراه خواهد بود، اظهار داشت: کارناوال سومین جشنواره ملی تئاتر درسی نیز در ۱۴ اسفندماه سال جاری از محل مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میناب تا بوستان آنامیس این شهر برگزار خواهد شد.
مجید ره پرور دبیر فنی سومین جشنوار ملی تئاتر درسی کشور گفت: با هدف کیفیت بخشی و همراهی بیشتر همه معلمان پایههای دوره ابتدایی و عوامل اجرایی جشنواره، دو بخش مقاله پژوهشی و نمایشنامه نویسی نیز به جشنواره سال جاری اضافه شده است.
وی هنر نمایش را مادر همه آموزشها و در برگیرنده همه ساحتهای تعلیم و تربیت برشمرد و افزود: با رایزنیهای صورت گرفته، آثار برتر و قوی جشنواره به محتواهای کتب درسی راه پیدا میکنند و دانش اموزان با استفاده از بارکد موجود هر درس، میتوانند درس را به صورت نمایش فرا گیرند.
ره پرور اضافه کرد: برای برنامه ریزی بهتر ،۱۰ کارگروه؛ روابط عمومی و رسانه، پذیرش و اسکان، استقبال، تدارک و پشتیبانی، حفاظت و حراست، فوق برنامه، افتتاحیه و اختتامیه تشکیل شده است و همچنین پیشنهاد شده است که جشنواره سال جاری را به اسم شهدای دانش آموز حادثه کرمان نامگذاری شود.