مشهد- فعال هیات زنان حزب الله با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران تکیه گاه تمام مسلمانان و ازادگان جهان است، گفت: اقتدار جمهوری اسلامی ایران، اقتدار کل منطقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، هدی مقلد ظهر پنجشنبه در همایش «نقش زنان در افرایش مشارکت در انتخابات» که در سالن شهدای سلامت برگزار شد، با اشاره به اینکه انتخاب در یک کشور، نشانگر دموکراسی است، اظهار کرد: حضور در انتخابات امنیت کشور را به دنبال خواهد داشت.

پژوهشگر و نویسنده کتاب به اهمیت شناسایی نقشه‌های دشمن و آگاه سازی جامعه اشاره و بیان کرد: دشمن از حضور مردم ایران در انتخابات هراس دارد؛ از این رو باید با مشارکت هر چه بیشتر نگذاریم دشمن به اهداف خود برسد.

وی افزود: من عاشق ایران هستم و به مردم ایران بسیار احترام می‌گذارم و در کتابی که نوشتم بسیار از ایران تعریف کردم.

این فعال هیأت زنان حزب الله با اشاره به نتایج حضور حزب الله در انتخابات و اقتدار جایگاه او در کشور گفت: حزب الله با مشارکت در انتخابات جایگاه خود را مستحکم و با ورود به کابینه هدف دشمنان را خنثی کرد.

مقلد ادامه داد: مردم لبنان با سختی‌های بسیاری روبرو هستند اما در این شرایط باز در صحنه حضور داشتند و رأی حزب الله و اقتدار در دولت مدیون مشارکت مردم بود.

فعال هیأت زنان حزب الله با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران تکیه گاه تمام مسلمانان و آزادگان جهان است، افزود: اقتدار جمهوری اسلامی ایران، اقتدار کل منطقه است و حضور در انتخابات وصیت سردار قاسم سلیمانی است و با مشارکت هر چه بیشتر بر اقتدار جایگاه ولی فقیه می‌افزاییم.