رییس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا گفت: باید به عدد هر رزمنده‌ای که داشتیم، تولیدات مکتوب و غیر مکتوب داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا از مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بازدید کرد.

سردار شیرازی در این بازدید گفت: روزی رهبر معظم انقلاب در جمعی از فرماندهان فرمودند «شما بایستی شهید می‌شدید؛ ولی به هر علتی شهید نشدید. اگر بتوانید به سلامت کار را به آخر برسانید، اجر شما بیشتر می‌شود.» بعد از شهادت حاج قاسم یاد صحبت‌های معظم له افتادم. حاج قاسم در جنگ شهید نشد، این همه فرمانده لشکر و دوستان او شهید شدند، ولی ایشان در جنگ شهید نشد. بعد از جنگ همت بلندی داشت و هیچ وقت قانع به کاری که می‌کرد، نبود؛ چه در کرمان و در رسیدگی به امور مردم و ایثارگران و چه در دوران فرماندهی او در نیروی قدس. سردار مخلصانه کار کرد و این‌طور در میان همه مردم عزیز شد.

وی ادامه داد: معتقدم جز شخص رهبر انقلاب اسلامی، هیچ‌کس نمی‌داند، حاج قاسم چه کرد. ایشان بخشی از کارهایش آشکار شده است. خداوند می‌فرماید، تو کار صالح انجام بده، ما محبت تو را در دل مردم قرار می‌دهیم و دیدید که چه اتفاقی افتاد. واقعاً حاج قاسم مخلصانه کار کرد و سرانجام خداوند محبتش را در دل‌های مردم انداخت.

رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا افزود: مقام معظم رهبری در گزارش‌های عملکردی فرماندهان که سالانه محضر ایشان تقدیم می‌کنیم، معمولاً سوال می‌کنند ایشان باید چه کارهایی انجام می‌داده و اکنون چه انجام داده است؟ چه کسی می‌تواند مدعی شود من تکلیف خودم را انجام داده‌ام. شما باید به اثر کار خودتان در این مرکز نگاه کنید. ما نمی‌توانیم اثر کار را دربیاوریم، چون بعداً آشکار می‌شود. به واسطه اخلاص‌هایی که در متن این کار وجود دارد. ذره‌ذره حرکت‌ها، فکرها، اقدامات، اثربخشی‌هایی که در این کار شما می‌بینید، شروع می‌شود.

شیرازی گفت: مطالبات رهبر معظم انقلاب برای شما روشن است، ایشان فرمودند ما بایستی از این گنجینه دفاع مقدس استفاده کنیم. ما چقدر توانسته‌ایم استفاده کنیم؟ شما در بخشی وارد شده‌اید، و اقداماتی را انجام داده‌اید، من اطلاع داشتم و امروز که نگاه کردم دیدم حقیقتاً هسته کارهای بزرگی در اینجا فراهم شده است. منابع ایجاد و اسنادش موجود شده است. معظم له فرمودند: «شما روایت کنید، یعنی این اسناد باید به بهره‌برداری و به روایت برسد، باید ثبت و ضبط شود و بعد باید نشر داده شود. اگر ما منتشر نکنیم حتی اگر اسناد هم داشته باشیم، قطعاً دیگران منتشر خواهند کرد. کما اینکه امروز دارند منتشر می‌کنند. موضوعات را خودشان با تعابیر مختلف زیبا طراحی می‌کنند، خودشان در فضای مجازی پخش می‌کنند. حالا چه کسی است که بگوید قضیه اصلاً چیست؟ چه کسی توجه می‌کند؟»

وی ادامه داد: یکی از کارهایی که می‌توانیم انجام دهیم، برگشت به کار خودمان است. یکی از بهره‌هایی که از طرح تحولی که حضرت آقا همیشه می‌فرمایند می‌شود استفاده کرد، همین است. برگشت به عقب و توجه به عملکرد از اقدامات ضروری طرح تحول است. این‌که ما قرار بود در دفاع مقدس چه اقدامی انجام دهیم، هدف چه بود، کدام تلاش‌ها و اقدامات برجسته شد و چه بودند در برگشت به گذشته مورد بررسی قرار خواهند گرفت. بنابراین باید به کار سرعت بدهیم. نمی‌دانیم این عزیزان و فرماندهان دفاع مقدس فردا زنده هستند یا خیر. واقعاً بعضی از این منابع بی‌نظیرند. چون هر کدام مخلوق خدا هستند و توانمندی‌هایی دارد. باید بدانید که هر فرمانده و رزمنده‌ای خودش سند اصلی دفاع مقدس است، روایت او و عمل او برای ما سند است، باید این مهم را غنیمت بشمارید که شمرده‌اید.

رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا در ادامه گفت: واقعاً افتخار می‌کنیم به این کار برجسته‌ای که شده، شما اگر بتوانید، برگردید و ببینید چه باید می‌کردید و چه می‌کنید، خداوند یک راه‌هایی را باز می‌کند. این همان مطالعه، هم‌اندیشی و فکر کردن است، همان برگشت به عقب است، وقتی انسان فکر می‌کند خداوند عنایت می‌کند و راه‌هایی باز می‌شود.

وی گفت: این انقلاب هنوز پیروز نشده برایش توطئه‌هایی در نظر گرفتند و این حیله‌ها تا امروز ادامه دارد. جنگ امروز جنگ افکار و جنگ نرم است. این جنگ در عمق جوان‌های ما می‌رود. چقدر زیرساخت جوان امروزی محکم است؟ باید به عدد هر رزمنده‌ای که داشتیم، تولیدات مکتوب و غیر مکتوب داشته باشیم. مقام معظم رهبری راجع به دفاع مقدس فرمودند: «از این گنجینه دفاع مقدس باید استفاده کنید.» بارها و بارها این را فرمودند.

سردار شیرازی در پایان گفت: به کارهای انجام شده، افتخار می‌کنیم اما هنوز خیلی راه طولانی در پیش داریم و معظم له در سپاه فرمودند: «ما خرمشهرها در پیش داریم.»بایستی آماده بشویم. طبق اشاراتی که اخیراً حضرت آقا می‌فرمایند، ان‌شاءالله پیروزی نزدیک است و قطعاً هم پیروزی حاصل خواهد شد. این مهم است که سرعت لازم و کیفیت کارها و اخلاص در کار باید حفظ شود.