معاون بین‌الملل دانشگاه تهران گفت: هیچ سرمایه‌گذاری بر روی دانشجویان، مهم‌تر از پرداختن دانشگاه‌ها به امر مهم تقویت اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در کنار امر آموزش و پژوهش نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران در آستانه دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی که اول بهمن ماه به همت دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود، گفت: توجه به اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌ها و تعهدات اجتماعی، در واقع توجه به یک عنصر فرهنگی در فعالیت‌های اقتصادی، فناوری و تولیدی است که بسیاری از کشورهای موفق با محور قرار دادن این مؤلفه توانسته‌اند به اهداف خود نایل شوند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران با بیان اینکه امروزه توسعه پایدار مرهون توجه و التزام به اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌ اجتماعی است، خاطرنشان کرد: پیشرفت و موفقیت بدون رعایت قوانین، احترام به حقوق دیگران، صداقت، شفافیت، نوع‌دوستی و عدالت میسر نمی‌شود.

امین‌زاده، هدف از مسؤولیت‌پذیری را تأمین منافع فردی و جمعی آحاد جامعه دانست و تاکید کرد: بنابراین ضروری است برنامه‌ریزان امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه با سرمایه‌گذاری بر تقویت اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، گام مهمی در پیشرفت و اعتلای کشور بردارند.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشجویان فعلی، مدیران آینده کشور هستند؛ بیان داشت: هیچ سرمایه‌گذاری بر روی دانشجویان، مهم‌تر و بنیادی‌تر از پرداختن دانشگاه‌ها به امر مهم تقویت اخلاق حرفه‌ای و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در کنار امر آموزش و پژوهش نیست.