به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور دبیر علمی این مراسم و مدیر مرکز التمهید للبحوث القرآنیه با اعلام این خبر گفت: در موسوعه «التفسیر الأثری الجامع»، روایات و اقوال فریقین در سه قرن نخست، با سبکی بدیع و به نحو مقارن به قلم و کوشش مرحوم آیتالله علامه معرفت نگارش شده و پس از ارتحال وی نیز باقی مجلدات آن به سبک و سیاق ایشان و با بهرهگیری از حدود ۷۰ هزار فیش فراهم شده در زمان حیات او، با همکاری مؤسسه التمهید للبحوث القرآنیه و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نوشته شده است.
وی گفت: ۶ مجلد از این موسوعه پیش از این و در زمان حیات و به قلم علامه معرفت منتشر شده بود و اینک ۱۱ مجلد دیگر نیز بر اساس منابع رسیده از آن عالم فقید مهیا شده که به قلم شاگردان او و به همت حجتالاسلام والمسلمین مهدی رستمنژاد با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مرکز التمهید للبحوث القرآنیه و حمایتهای بیت آیتالله معرفت چاپ شده است.
مدیر مرکز التمهید للبحوث القرآنیه همچنین تصریح کرد: در این آئین رونمایی که با حضور و سخنرانی اندیشمندان اهل تسنن و تشیع از جهان اسلام برگزار میشود. حجج اسلام رضا استادی، علیاکبر رشاد، عبدالکریم بهجتپور، مهدی رستمنژاد و پروفسور نورالدین ابولحیه (از کشور الجزایر) سخنرانی خواهند داشت. همچنین اندیشمندانی به صورت ویدیوکنفرانس از سراسر جهان و از کشورهای آمریکا، انگلیس، هند، مالزی و الجزایر در این آئین حضور خواهند داشت.
برگزاری نمایشگاه آثار مرتبط و اهدای رایگان نرمافزار موسوعه «التفسیر الأثری الجامع» از دیگر برنامههای این آئین رونمایی خواهد بود.
آئین رونمایی از موسوعه «التفسیر الأثری الجامع» صبح چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ با حضور خانواده آیتالله معرفت و جمعی از شاگردان او و اساتید و فضلای حوزه علمیه و صاحبنظران دانش تفسیر و علوم قرآنی به میزبانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در شهر مقدس قم، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار میشود.
آیتالله محمدهادی معرفت در سال ۱۳۰۹ در کربلای معلی متولد شد. او در محضر اساتیدی همچون امام خمینی، آیتالله خویی، آیتالله سیدمحسن حکیم و… شاگردی کرد و سرانجام مجبور به هجرت از عراق به ایران شد؛ تا اینکه در سال ۱۳۸۵ شمسی رحلت کرد.