به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حمید هداوند گفت: در پی ارجاع پروندهای به پلیس فتای استان البرز مبنی بر برداشت غیرمجاز ۲۷۰ میلیون ریال به صورت فیزیکی از حساب یک فرد سالخورده و بی سواد، رسیدگی به پرونده به تیمی زبده از کارشناسان پلیس فتا محول شد.
وی افزود: در بررسیهای اولیه کارشناسان مشخص شد که مالباخته زمانی که قصد انجام کار با دستگاه خودپرداز را داشته، شخصی ناشناس به بهانه کمک کردن به وی کارت عابر بانک و رمز آن را دریافت و پس از لحظاتی به نامبرده اعلام میکند که کارت شما را توسط خودپرداز ضبط شده و سپس از محل متواری میشود و حساب وی را پس از ساعتی خالی میکند.
فرمانده انتظامی استان البرز مطرح کرد: در ادامه مأموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و بررسی دقیق محل وقوع کلاهبرداری موفق به شناسایی سه متهم در این زمینه شده و با رد زنی مخفیگاه آنها در یکی از استانهای مرزی کشور، با هماهنگی مقام قضائی و دریافت نیابت به آنجا اعزام شدند و در عملیاتی غافلگیرانه هر سه متهم را دستگیر کردند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری صورت گرفته بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد میشود، اضافه کرد: در تحقیقات تکمیلی و تخصصی مأموران پلیس فتا، ۵۲ فقره کلاهبرداری با این شیوه از سوی متهمان در چندین استان کشور محرز شد و تلاش پلیس برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد.
سردار هداوند در خصوص شیوه و شگرد متهمان در ارتکاب کلاهبرداری عنوان کرد: این متهمان با شناسایی سوژههای خود از بین افراد بیسواد و سالخورده به بهانه کمک کردن به آنها نزدیک میشدند و با دریافت رمز کارت بانکی با آوردن بهانههایی از قبیل ضبط کارت بانکی از سوی عابر بانک به صورت متقلبانهای کارت بانکی را سرقت حساب شهروندان را خالی میکردند.
وی افزود: در روشی دیگر متهمان با ارائه ۲۰۰ هزار تومان پول نقد به اشخاص سالخورده و کم سواد که قصد کار با دستگاه خودپرداز را داشتند، از آنها کارت را دریافت و پس از کشیدن در دستگاه پوز خود، صاحب کارت را سرگرم میکردند و موجودی حساب را به کارت عابر بانک اجارهای که در اختیار داشتند، انتقال میدادند. شهروندان به هیچ وجه رمز کارت بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.