به گزارش خبرگزاری مهر، فرشاد قدوسی صبح سه شنبه در سومین نشست ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: در استان البرز حدود ۳۴۰ روستا وجود دارد که صندوق میتواند با برپایی میز خدمت و ارتباط چهره به چهره با جامعه هدف، شتاب بیشتری در خدمت رسانی به واجدین شرایط داشته باشد.
وی افزود: اگر ارائه خدمات با حضور میدانی و کار جهادی مسؤولان همراه باشد ضمن اعتمادسازی برای مردم ایجاد انگیزه نیز خواهد کرد. خدمات صندوق باید به صورت گسترده از طریق بخشداریها، دهیاریها، شوراهای اسلامی و سایر معتمدان تبیین شود. مجموعه وزارت کشور برای تحقق سهمیه تکلیفی و گسترش چتر بیمهای استان آمادگی همه جانبه دارد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری البرز با اشاره به اینکه با کار جهادی میتوان بیشتر از سهمیه تکلیفی استان نیز بیمه شده جدید جذب کرد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۹ ماهه البرز به عملکرد ضعیف استان در حوزه جذب و تمدید اشاره کرد و خواستار تعامل و همکاری تمامی اعضای ستاد جهت تحقق سهمیه تکلیفی و اطلاع رسانی گستردهتر شد.
فواد محمدی، سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستاییان استان البرز نیز در این جلسه مطرح کرد: همه ساکنان روستاها و مناطق عشایری، شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، کشاورزان غیر ساکن، قالی بافان، زنبورداران، شاغلان حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی و حوزه مشاغل خانگی و مشاغل فصلی و سایر واجدان شرایط میتوانند در این صندوق عضو شوند.
وی عنوان کرد: واجدان شرایطی که ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند، میتوانند با عضویت در صندوق از مزایای بلند مدت بیمهای نظیر مستمری بازنشستگی، مستمری بازماندگان، مستمری ازکارافتادگی، نقل و انتقال سوابق بیمهای و همچنین کمک ۷۰ درصدی دولت در پرداخت حق بیمه بهره مند شوند. مدیریت صندوق البرز با کار جهادی آمادگی برپایی میز خدمت و ارتباط مستمر و چهره به چهره با جامعه هدف در راستای ارائه خدمات را دارد و تمام توان خود را در این راستا به کار میگیرد.