محمدرضا علیمی در گفتوگو با خبرنگار مهر از برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت گروههای مردمی در مدیریت بحرانهای احتمالی در استان خبر داد و اظهار کرد: برنامهریزی در زمینه سازماندهی، آموزش و اجرای رزمایشهای عملیاتی به منظور توانمندسازی، مهارتافزایی و ایجاد آمادگی تیمهای واکنش سریع مردمی انجام شده است.
علیمی تصریح کرد: در قانون مدیریت بحران کشور مصوب سال ۱۳۹۸ در خصوص آمادگی، پیشگیری و پیشبینی به عنوان یکی از برنامهها، سیاستها و اهداف کلان مدیریت بحران تصریح کرده است.
وی افزود: موضوع ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکتهای مردمی در حوزه مدیریت بحران در ماده ۹ قانون مدیریت بحران کشور مورد تاکید بوده که باید در زمینه اجرایی شدن آن اقدام شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیان کرد: شناسایی و ساماندهی ظرفیتهای موجود مردمی در بخش خصوصی در مواقع بحرانی (سمنها، شرکتها، گروههای جهادی و هیأتهای ورزشی) از گامهای نخست اجرایی برنامههای مردمی سازی و طرح سلام (رسا) است که از ماههای گذشته در دستور کار مدیریت بحران استان قرار گرفته و هماهنگیها، بازدیدها و برنامهها و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی تصریح کرد: طرح سلام (رسا) از برنامههای ابلاغی سازمان مدیریت بحران کشور به منظور شناسایی و سازماندهی شرکتهای دولتی و خصوصی در مواجهه با مخاطرات است و در این زمینه تیمی متشکل از مدیریت بحران و شرکت شهرکهای صنعتی از تعدادی از شرکتهای شهرکهای صنعتی کاسپین ۲و ۱، آراسنج بویین زهرا، حیدریه تاکستان بازدید به عمل آورده است.
وی با بیان اینکه این بازدیدها در تمامی شهرکهای صنعتی مستقر در استان تا پایان سال جاری اجرا خواهد شد، افزود: کمیتههای هماهنگی مردمی در سه بخش گروههای جهادی و سمنها، شرکتهای صنعتی و هیأتهای ورزشی و ورزشکاران تشکیل شده است و برنامه ریزی لازم جهت ارائه آموزشهای لازم به تیمهای واکنش سریع در حوزههای مختلف و همچنین در تمامی شهرستانها صورت گرفته است.