به گزارش خبرنگار مهر، صدرالله بابی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سرپل ذهاب که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان با حضور اعضای این شورا برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان سرپل ذهاب ظرفیتهای بسیاری دارد که در حوزههای مختلف قابل بررسی و پیگیری برای زیرساختهای رشد و توسعه است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای حوزه کشاورزی، افزود: این شهرستان ۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که به برکت جمهوری اسلامی اعتباراتی برای سامانه گرمسیری از صندوق توسعه ملی لحاظ شده است و امروز شاهد رونقی بوده که امید است سازمان جهاد کشاورزی در این راستا تمرکز بیشتری بر صنایع تبدیلی داشته باشد.
فرماندار شهرستان سرپل ذهاب تصریح کرد: شهرستان سرپل ذهاب در سال جاری ۱۰۰ تن گندم و ۸۰ هزار تن چغندر قند برداشت کرده که با توجه به این ظرفیت برای تکمیل سامانه گرمسیری اتصال سایر زمینهای باقی مانده به این طرح اقدامات شود.
بابلی بیان کرد: انتظار میرود در ادامه روند سامانه گرمسیری و با توجه به ظرفیتهای کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی برنامه مدون برای صنابع تبدیلی ترسیم و اجرایی کند.
وی همچنین به وجود یک هزار و ۱۳۲ اثر ملی ثبت شده شده در شهرستان سرپل ذهاب تاکید و اضافه کرد: با توجه به وجود ظرفیتهای گردشگری بالا در این شهرستان علاوه بر آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری امسال شاهد خیل عظیمی از میهمانان در ارتفاعات بازی دراز بودیم.
فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ادامه داد: یادمانهای دفاع مقدس یکی از ظرفیتهای شهرستان سرپل ذهاب است که سال گذشته صعود جمعیت ۳۵ هزار نفری داشته که در پی رونق این حرکت معنوی گردشگری انتظار میرود آثار تاریخی مذهبی توسط میراث گردشگری مورد توجه قرار گیرد و در این راستا اعتبارات کلی به کار گرفته شود.
بابلی عنوان کرد: یکی از مشکلات و معضلات شهرستان سرپل ذهاب اعلام پایان بازسازیهای مورد نیاز ناشی از زلزله که باوجود باقی ماندن تعداد از ساختمانهای اداری اعتبارات ماده ۱۲ حذف شد در حالی که اعتبارات زیادی برای بازسازی آنها مورد نیاز است.
وی با اشاره به اینکه تسهیلاتی برای بازسازی از سوی دولت برای مردم در نظر گرفته شده بود، تاکید کرد: تسهیلات ۲۰ میلیارد تومانی برای مردم این منطقه پرداخت شده اما با توجه به مطالبات مردم برای دریافت هنوز مبلغی از آن پرداخت نشده در حالی که مردم به تسهیلات نیازمند هستند که این امر به چاره اندیشی مسئولین نیازمند است.
فرماندار شهرستان سرپل ذهاب با بیان اینکه عدم اجرای پروژه نهضت ملی مسکن هنوز عملیاتی نشده، گفت: با توجه به اینکه زمینهای درجه یک و درجه ۲ در این شهرستان وجود دارد یکی از مطالبات جدی مردم آغاز عملیات و تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن به عنوان از ملزومات این شهرستان است.
بابلی یادآور شد: هم اکنون هفت هزار و ۸۰۰ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده که از این تعداد یک هزار نفر تأیید نهایی شدند و در انجام امورات این حوزه چشم انتظار اقدام دولت هستند.
وی همچنین به تأثیرات بازگشایی مرز تیله کوه تاکید و خاطر نشان کرد: بازگشایی مرز تیله کوه جلسات متعددی به عنوان درخواست جدی مردم این منطقه مطرح شده که با توجه به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار خواهان بازگشایی هر چه زودتر این مرز هستیم.
بابلی در پایان تعویض و تعمیر برخی از مسیرهای جادهای با تأمین اعتبار از ماده ۱۳، رفع مشکل چند مورد از مجتمعهای گاوداری و نیز توجه ویژه به پروژههای آبرسانی را مورد تاکید قرار داد.