محمدمهدی ذوالفقارزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت اجرای «طرح تعالی منش استادی» گفت: نقطه آغازین «طرح تعالی منش استادی» ازسوی وزیر علوم بود دکتر زلفیگل تأکید داشتند اساتید ما باید حتماً از هنر و دانش معلمی برخوردار باشند و تجربه اساتید پیشکسوت به نوعی به اساتید جوان و نو استخدام منتقل شود.
وی ادامه داد: بنابراین، دوره «طرح تعالی منش استادی» دهم تا چهاردهم مهرماه امسال بسیارفشرده برای ۱۵۰ نفر از اساتید جدیدالاستخدام دانشگاههای مراکز استان و دانشگاههای سطح یک کشور که در سالهای ۱۴۰۲و ۱۴۰۱ جذب شده بودند، برگزار شد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: درافتتاحیه طرح ۴۰ ساعت دوره آموزشی برگزار شد و اختتامیه آن نیز در حرم مقدس رضوی، حرم امام رضا (ع) اجرا شد، بحثهای شیوههای تدریس، تکنولوژی آموزشی، شیوه سنجش و ارزش یابی، ارتباط با صنعت و بحث منش استادی مطرح شد، اساتید باهم دیگر شبکهای تشکیل دادند.
وی ادامه داد: همچنین در آئین گشایش «بخش صدای دانشجو» اجرا شد که به موجب آن دو دانشجو دغدغههای خود را بهصورت نمادین به اساتید منتقل کردند طبق نظرسنجی که از اساتید شرکت کننده در طرح صورت گرفته شد، ۹۳ درصد از حاضران در طرح تعالی منش استادی اعلام کردند اگر این طرح با همین مختصات برگزار شود مجدد در طرح مذکور شرکت خواهند کرد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۹۳ درصد نیز عنوان کردند که مبلغ این طرح بوده و به اساتید دیگر توصیه میکنند تا در طرح تعالی منش استادی شرکت کنند. بازخوردهای طرح بسیار خوب بوده و دانشجو محور بودن و از منظر دانشجو نگریستن، و شأن منزلت دانشجو را رعایت کردن یکی از جدی ترین اهداف ما بوده که طبق بازخوردهای کمی و کیفی در برنامه به آن رسیده ایم.
به گزارش مهر، امسال برای اولینبار یک دوره آموزشی با نام طرح تعالی منش استادی؛ برای اساتید تازه استخدام برگزار شد تا این استادان در کنار پیشکسوتان مهارتهای ناب شاگردپروری را آموزش ببینند.