چهارمین نمایشگاه «لطفی، تقاطع مشاهیر» و نمایشگاه «نقش ماندگار» در نگارخانه کلک خیال روز جمعه ۲۹ دی افتتاح می‌شود، همچنین نمایشگاه «نمو» در نگارخانه بهارک آغاز به کار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی دهقان مدیر گالری گویه درباره برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه گروهی «لطفی، تقاطع مشاهیر» توضیح داد: این نمایشگاه شامل ۲۱ اثر است که در آن آثاری از رضا بانگیز، شیرین پیله‌وری، اسماعیل شیشه‌گران، بهزاد شیشه‌گران، محمد فاسونکی، محمدعلی شیوایی (کاکو)، شهرام کریمی، علی گلستانه، نعمت لاله‌ای، احمد نصراللهی، حسین مجنی و حمید هادی‌نژاد به نمایش گذاشته می‌شود.

وی گفت: پروژه‌های «لطفی، تقاطع مشاهیر» از سال ۱۳۹۹ آغاز شده و نام این نمایشگاه‌های استعاره‌ای از جانمایی خانه هنر گویه در تهران است. این پروژه یکی از فعالیت‌های ثابت و سالیانه گالری گویه است و در این سال‌ها با لطف اساتید و مشاهیر هنر تجسمی ایران به خانه هنر گویه، این پروژه رونق بسیاری داشته است. در این نمایشگاه گروهی که حالا به چهارمین دوره خود رسیده است، آثاری از هنرمندان به‌نام ایرانی به نمایش گذاشته می‌شود که بخش عمده آن از گنجینه گالری گویه و بخشی دیگر با همکاری دیگر مجموعه‌داران تامین می‌شود.

بر این اساس، در دوره‌های قبلی این نمایشگاه‌ها نیز آثاری از بهمن محصص، آیدین آغداشلو، سید محمد احصایی، علی‌اکبر صادقی، سهراب سپهری، هانیبال الخاص، نصرالله افجه‌ای، پرویز کلانتری، اردشیر محصص، جلال شباهنگی، پروانه اعتمادی، محمد فاسونکی، محمدعلی بنی‌اسدی، ابراهیم حقیقی، ناصر اویسی، بهمن بروجنی، محمود زنگنه و دیگر اساتید هنرهای تجسمی ایران به نمایش گذاشته شده بوده است.

«لطفی، تقاطع مشاهیر ۴» روز جمعه ۲۹ دی‌ ۱۴۰۲ در گالری گویه، واقع در میدان هفت‌تیر، خیابان لطفی، نرسیده به مشاهیر، شماره ۳۹ افتتاح می‌شود و تا ۹ بهمن بر پا خواهد بود. علاقه‌مندان می‌توانند روزانه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از این نمایشگاه بازدید کنند.

«نِمو» بهارک مالک مقدم به نگارخانه بهارک رسید

همچنین، بر اساس اعلام مشاور رسانه‌ای نگارخانه بهارک، نمایشگاه انفرادی نقاشی بهارک مالک مقدم با عنوان «نِمو»، ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۹ دی سال جاری با حضور پدیدآورنده آثار در نگارخانه بهارک افتتاح می‌شود.

در بیانیه هنری این نمایشگاه چنین آمده است: «نِمو» در فرهنگ دهخدا، عبارت از ازدیاد حجم اجزای اصلی جسم است به نحوی که طبیعت جسم مقتضی آن است؛ یا عبارت از حرکت جسم به طرف کمال نشو در نوع است. همچنین، از دید «شیخ الرییس»، حرکت در مراتب نمو موجب بطلان کلی صورت قبلی نمی‌شود بلکه چیزی باطل شده است، چیزی دیگر حادث می‌شود و چیزی از آن باقی می‌ماند.

بهارک مالک مقدم هنرمند جوان نقاش متولد سال ۱۳۶۷ در تهران و همچنین، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته معماری از دانشگاه تهران مرکزی است که طراحی و نقاشی را زیر نظر حسین ماهر فرا گرفته است. این هنرمند سابقه شرکت در نمایشگاه‌های گروهی متعددی را در کارنامه دارد و در مرداد ماه سال جاری، نخستین نمایشگاه انفرادی نقاشی آنلاین خودش را در گالری گلستان بر پا کرده است. این نخستین نمایشگاه انفرادی نقاشی بهارک مالک مقدم به شمار می‌رود که به صورت حضوری برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند برای تماشای ۱۵ تابلوی نقاشی آبرنگ به نمایش درآمده در «نِمو»، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روزهای شنبه، ۳۰ دی ماه تا چهارشنبه، ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲، به نگارخانه بهارک واقع در میدان ونک، ده ونک، کوچه شهید صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ مراجعه کنند.

نمایشگاه «نقش ماندگار» در نگارخانه کلک خیال

نمایشگاه گروهی نقاشی پشت شیشه با عنوان «نقش ماندگار» ماحصل فعالیت‌های کانون وصف خیال که با حضور کلیه اعضای انجمن نقاشان پشت شیشه ایران است، از ۲۹ دی تا ۶ بهمن در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق برپا می‌شود.

بر این اساس، در این نمایشگاه که به سرپرستی شمیم لیاقتی است ۳۰ اثر هنری از ۳۰ هنرمند در ابعاد متفاوت با موضوع و تکنیک آزاد به نمایش گذاشته می‌شود.

در این نمایشگاه، آثار رویا احمدی، تسنیم استاد رمضان، آرام امینی، عاطفه باقری، میثم پناهی، عاطفه تقی پور، طوبی جانزاده، ویدا حق شناس، سعید رضاخان، منا رفیعی، راحیل زمردی، زهرا سلمانی نژاد، سنا سلمانی نژاد، سینا سلمانی نژاد، سمیرا سادات صادق شیرازی، نوشین طاهران پور، زهرا طاهری، نادره علی اصغریان، نسرین غلامی فر، فهیمه فروتنی، فرشته فروغی، مهری کاتوزی، شمیم لیاقتی، زینب محرابی، زهرا مرادخانی، محمدرضا محمدی (بنیامین)، فاطمه معمار، هانی نجم، امیر نقاش، بهزاد نقاش در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

آیین افتتاح نمایشگاه گروهی نقاشی «نقش ماندگار» روز جمعه ۲۹ دی ساعت ۱۶ در نگارخانه کلک خیال است. نگارخانه کلک خیال در فرهنگسرای اخلاق واقع در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب پارک گلزار، طبقه دوم واقع است.

برچسب‌ها