به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، بهرغم درخواستهای گسترده بینالمللی برای تحقیقات درباره جنایت جنگی و نسلکشی فلسطینیان به دست رژیم صهیونیستی، مدعی شد که هیچ نشانهای مبنی بر اینکه اسراییل در نوار غزه مرتکب جنایت جنگی شده است، وجود ندارد!
کربی در واکنش به درخواست مکزیک و شیلی از دیوان بینالمللی کیفری برای تحقیقات درباره جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت در نوار غزه، مدعی شد که آمریکا «همچنان در حال جمعآوری اطلاعات درباره محتوای این درخواست است.»
وی مدعی شد: یک بار دیگر میگویم که ما هیچ مدرکی دال بر تلاش عامدانه ارتش اسراییل برای ارتکاب جنایت جنگی در دست نداریم.
براساس اعلام مقامات وزارت بهداشت فلسطین، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) و پس از عملیات طوفانالاقصی جنبش اسلامی فلسطین (حماس) علیه اشغالگران، تاکنون حدود ۲۵ هزار فلسطینی را در غزه به شهادت رساندهاند. براساس اعلام مقامات تاکنون ۶۰ هزار تن دیگر نیز به شدت مجروح و دهها هزار نفر دیگر زیر آوار خرابههای بمباران صهیونیستها، مدوفن شدهاند.
در حالی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شده است که اسراییل به طور عامدانه غیرنظامیان را قربانی نمیکند، ارتش و منابع اطلاعاتی صهیونیستی در گفتوگو با نشریه +۹۷۲ اسراییلی، اذعان کردهاند که زیرساختهای غیرنظامی را با هدف «تاثیر روانی» هدف قرار دادهاند.
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید این ادعاها را پس از آن مطرح کرد که اندکی قبلتر اذعان کرده بود که کاخ سفید «درباره گزارشها مبنی بر کشته شدن یک نوجوان فلسطینی-آمریکایی به دست ارتش اسراییل در شهر مزرعهالشرقی واقع در رامالله در کرانه باختری، به شدت نگران است»!
گرچه اسراییل مدعی اعلان جنگ علیه حماس است، از شروع جنگ حدود ۳۷۰ فلسطینی در کرانه باختری به شهادت رسیدهاند که حدود یکصد نفر از آنها را کودکان تشکیل میدهند. نیروهای ارتش اسراییل چهارشنبه هفته گذشته در این منطقه ۸۵ تن دیگر را بازداشت کردند و با این رقم، شمار ساکنان بازداشتی این منطقه از هفتم اکتبر تاکنون به حدود ۶هزار نفر رسید.
وزارت خارجه مکزیک پنجشنبه هفته گذشته با درخواست از دیوان بینالمللی کیفری (لاهه) خواستار تحقیقات از اسراییل به «دلیل نگرانیهای فزاینده درباره تشدید خشونتها به ویژه علیه اهداف غیرنظامی» شد. مکزیک در این شکایت به «گزارشهای متعدد سازمان ملل که بسیاری از رخدادها را با جزئیات تشریح کرده است، اشاره دارد؛ رخدادهایی که براساس سیستم حقوقی دیوان بینالمللی کیفری، جزو جنایات جنگی طبقهبندی میشوند.»
همچنین آلبرتو فن کلاورن، وزیر خارجه شیلی نیز در نشستی مطبوعاتی، «از تحقیقات مرتبط با هر نوع جنایت جنگی احتمالی حمایت کرد.» ورازت خارجه فلسطین دیروز با صدور بیانیهای از هر دو کشور قدردانی و اعلام کرد که شکایت و اظهارات آنها «موید این است که دیوان باید بیدرنگ منشور خود را اجرا کند تا جنایاتی که برای جامعه بینالمللی از حیث شدت در درجه اول اهمیت و نگرانی قرار دارند، مورد حقیقات و پیگرد قانونی قرار گرفته و بازدارندگی ایجاد شود.»
آفریقای جنوبی ماه گذشته با تشکیل پروندهای علیه اسراییل در دیوان بینالمللی کیفری، این رژیم را به ارتکاب «نسلکشی علیه فلسطینیان در غزه متهم کرد.» اسحاق هرتزوگ، رییس رژیم صهیونیستی اتهامات «آشکار» نسلکشی را قویاً رد کرد و آن را «زننده و مضحک» خواند!