به گزارش خبرنگار مهر، سهیل اسعد دبیر «چهاردهمین جشنواره فیلم عمار» عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره عمار گفت: در کنار اکران آثار جشنواره عمار، نشستهای تخصصی نیز برگزار میشد و رسانه ملی نیز پوشش خبری خوبی نسبت به برنامههای جشنواره داشت. دبیر «چهاردهمین جشنواره فیلم عمار» بیان کرد: عرصه تولید هنر، اندیشه و رسانه برای جامعه بسیار مهم است و عمار در این عرصه تلاش کرد تا آحاد مردم را به میدان بیاورد.
اسعد گفت: در عرصه توزیع محصولات نیز جشنواره عمار با شعار مردمی خود، این فضا را عوض کرد و فضاهای متفاوتی برای اکران فیلمها و به صورت مردمی پدید آورد و حتی در مساجد، مدارس و فضاهای عمومی آثار به نمایش در آمد.
دبیر چهاردهمین جشنواره فیلم عمار افزود: هنر جشنواره عمار این بوده که زمان و مکان عرضه آثار را برداشته و تلاش کرده تا با همت فعالان عرصه هنر، فضای جدیدی را پدیدار کند.
وی اضافه کرد: سطح آثار جشنواره عمار امسال متفاوت بود و ۳۳۰۰ اثر به دبیرخانه رسید که سطح هر کدام متفاوت و تنوع سوژهها و قالبها مشهود بود و هزار فیلم مستند به جشنواره رسید.
وی تاکید کرد: جشنواره عمار هنوز برای رسیدن به عموم جامعه و قاطبه مردم فاصله دارد و هنوز بسیاری این جشنواره را صرفاً برای قشر مذهبی میدانند.
دبیر چهاردهمین جشنواره فیلم عمار با بیان اینکه ایده بین المللی کردن جشنواره عمار هنوز محقق نشده است افزود: در سالهای گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته اما تاکنون ورود جدی در سطح جهانی نداشته ایم و ساختار عمار هنوز بین المللی نیست و این امر نیازمند داشتن فکر، محتوا و ساختار بین المللی است.
اسعد گفت: جشنواره فیلم عمار جشنوارهای مردمی است و اعتقاد داریم مردم باید در این عرصه وارد میدان شوند.