به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در گردهمایی «جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی» که با حضور طلاب جوان فعال فرهنگی و اجتماعی در مدرسه ثامنالحجج (ع) مشهد برگزار شد، ضمن اشاره به ترور تعدادی از مستشاران سرافراز کشورمان در پاسداری از حرم اهل بیت (ع) در سوریه، با بیان اینکه اساس رژیم سفاک، فاسد و جعلی صهیونیستی بر ترور و کشتار بنا شده است؛ اظهار کرد: این جنایات زبونانه حکایت از ضعف این رژیم غاصب در برابر قدرت و نقش مؤثر و موفق جمهوری اسلامی در منطقه و نشان از تنگنا، استیصال و درماندگی آنان در رویارویی با جبهه مقاومت و عدم کسب موفقیت در نبرد با گروههای مقاومت در فلسطین دارد.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: دشمن تصور میکند با این ترورها و جنایتها مسئله فلسطین فراموش خواهد شد؛ اگر با کشتار، جنایات و بمباران مسئله فلسطین قابل فراموشی بود، دهها سال پیش فلسطین فراموش شده بود، اما امروز مساله فلسطین روز به روز پر فروغتر و به موضوع روز جهان تبدیل شده است.
وی با اشاره به موج «مهاجرت معکوس» در اسرائیل، عنوان کرد: امروز دیگر اسرائیل خانه امن صهیونیستها نیست و از درون دچار اضمحلال و فروپاشی است؛ جمعیت قابل توجهی از صهیونیستها از اسرائیل رفته و املاکشان را فروختهاند، رژیم صهیونیستی در داخل دچار استیصال شده و این کشتارها و جنایتها همان «الغریق یتشبث بکل حشیش؛ غریق، به هر شاخهی خشکیدهای چنگ میزند» است.
مروی با بیان اینکه امروز دیگر آبرویی برای رژیم صهیونیستی در دنیا باقی نمانده است؛ گفت: بمباران منطقهای بدون تسلیحات و امنیت هوایی، هیچ ارزش نظامی ندارد و تنها برای برآورده سازی عصبانیت حیوانیشان است؛ البته اسرائیل بهای این قبیل جنایات و اقدام وحشیانه خود را خواهد داد.
دوقطبی سازی جامعه، خیانت به انقلاب و اسلام است
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت اولویتبندی امور اشاره و عنوان کرد: شناخت اولویتها و تمرکز بر روی آنها در برهههای مختلف بسیار مهم است؛ به عنوان مثال امروز مسئله انتخابات و دعوت به مشارکت حداکثری مردم در آن جزو اولویتهاست و در این شرایط دوقطبی سازی جامعه به هر بهانه و نیتی، به ضرر اسلام، انقلاب و ایران و خیانت به انقلاب و اسلام است.
وی عنوان کرد: امروز انتخابات از مسائل مهم است؛ دشمن حتی به یک رأی کمتر طمع دارد و منتظر نتیجه انتخابات است؛ گلایه و مشکلات به حقی وجود دارد، اما باید با استدلال و منطق مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کرد.
مروی با بیان اینکه در راه خدا و مسیر خدمت به اسلام نباید از غیر خدا ترسید، به آیه شریفه «وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ» اشاره و تصریح کرد: ائمه اطهار (ع) و اولیا الله در مسیر اسلام و تبلیغ و خدمت به دین از کسی جز خدا هراسی به دل نداشتند، اگر قرار بود به سبب خشیت از دیگران، سخن خدا و حق گفته نشود، تاکنون از اسلام چیزی باقی نمیماند، در مسیر دین نباید هیچ فرد یا گروهی را جز خدا مد نظر داشت.
تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار ائمه جمعه، به خوبی اولویتهای جامعه را مشخص کردند؛ سخنرانیهای معظم له را هیچگاه نباید عادی دانست، ایشان در بیانات اخیر خود میفرمایند «مردم ایران با ظواهر متفاوت، مؤمن هستند و دلشان با خداست»؛ همه ما کوتاهیهایی در عمل داریم، اما این نباید باعث شود که جامعه را دوقطبی سازیم و بذر کینه و اختلاف در جامعه ایجاد کنیم.
نواب صفوی، مجاهدی ناشناخته که حقاش ادا نشده است
وی همچنین با اشاره به فرارسیدن ماه رجب، این ماه را از گنجهای الهی در بستر زمان برای بهره برداری انسان در جهت تهذیب نفس و تزکیه و پرورش روح دانست و ضمن گرامیداشت سالگرد مرحوم شهید نواب صفوی، اظهار کرد: مرحوم نواب از روحانیون فداکار، انقلابی، با اخلاص، شجاع و مجاهد است که ناشناخته مانده و حق اش ادا نشده است؛ ایشان در عرصه کسب دانش بسیار خوش استعداد، درسخوان و فاضل بود، به طوری که مرحوم علامه امینی تعابیری با این مضمون که «ایشان از امیدهای آینده اسلام است و از مراجع بزرگ شیعه خواهد شد.» در خصوص مرحوم نواب دارند.
مروی با اشاره به حمیت، شجاعت و روحیه جهادی شهید نواب صفوی، عنوان کرد: نواب صفوی یک روحانی مجاهد و آگاه به زمان بود که از مبارزه با ظالمان و ستمگران و دفاع از حق هیچ هراسی نداشت؛ به طوری که بعد از دیداری که با شاه مخلوع دارد، شاه به دربارش گفته بود این سید مثل یک افسر که با زیر دستش حرف میزد با من صحبت کرد.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه «جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی» را که متشکل از نخبگان فرهنگی و اجتماعی حوزوی است را ارزشمند خواند و عنوان کرد: نفس گردهمایی جمعی همدل که دغدغهای جز دین، تدین مردم، انقلاب و قربه الی الله در دل ندارند، ارزشمند است؛ برگزاری چنین گردهماییهایی از توصیههای اولیا و بزرگان دین بوده و همراه خود نورانیت دارد.
وی ضمن توصیه نسبت به تمرکز در فعالیتها برای نتیجه بخشی بهتر، عنوان کرد: تنوع کارها و حوزههای کاری گسترده است، لذا برای حصول نتیجه بهتر تمرکز موضوع حائز اهیمت است؛ یک مسئله و حوزه را باید انتخاب کرد و تمرکز خود را نسبت به آن معطوف ساخت، هنگامی که تمرکز بر روی موضوعی جمع شود بازدهی بیشتری حاصل خواهد شد.