کرج- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز گفت: ۲۰ واحد تولیدکننده آسفالت استان البرز در کرج، نظرآباد، ساوجبلاغ، طالقان و اشتهارد مستقر هستند که باید الزامات کنترل کیفی را رعایت کنند.

‌به گزارش خبرگزاری مهر، احمد افضلی ظهر یکشنبه در جلسه شورای فنی استان البرز که در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: ارزیابی کیفی کارخانه‌های آسفالت و تهیه لیست تأمین کنندگان از کارخانه‌های آسفالت پیش از عقد قرارداد از سوی کارفرمایان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باید بیش از پیش مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه آسفالت پس از بتن و فولاد، سومین فرآورده پرکاربرد در صنعت احداث است، بر ضرورت افزایش عمر مفید آسفالت تاکید کرد و افزود: در حال حاضر ۲۰ واحد تولیدکننده آسفالت استان البرز در شهرستان‌های کرج، نظرآباد، ساوجبلاغ، طالقان و اشتهارد مستقر هستند که باید الزامات کنترل کیفی را رعایت کنند تا منجر به افزایش عمر مفید آسفالت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز بیان کرد: بر اساس برآوردها، سالانه حدود ۲۵ میلیون تن آسفالت در کشور تولید و مصرف می‌شود. در این راستا بر اساس برخی گزارش‌ها، عمر مفید آسفالت در کشور هفت تا ۱۰ سال است، در صورتی که این میزان در دنیا ۲۰ سال است.

افضلی ادامه داد: به همین دلیل همه ساله منابع اعتباری قابل توجهی علاوه بر احداث راه‌های جدید، صرف بهسازی و روکش آسفالت روسازی‌های آسیب دیده می‌شود که این مهم ضرورت افزایش کنترل کیفی آسفالت را بیش از پیش نشان می‌دهد. عمده دلایل وجود ضعف در کیفیت آسفالت مربوط به عواملی همچون نیروی انسانی و تولید است.

وی خاطرنشان کرد: سیاست گذاری در بحث آموزش نیروی انسانی، نظارت بر تولید و اهمیت به بحث کنترل کیفی از جمله نکات قابل تأملی است که باید از سوی دستگاه‌های ذیربط مورد توجه ویژه قرار گیرد.

در ادامه این جلسه پس از ارائه گزارشی از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز در خصوص وضعیت عملکردی پروژه‌های عمرانی آن دستگاه در حوزه نگهداری، بهره برداری و توسعه راه‌های شریانی و احداث و نگهداری راه‌های روستایی استان البرز، مصوبات پیشنهادی کارگروه‌های تخصصی ذیل شورای فنی استان بررسی و آخرین بخشنامه‌های ابلاغی امور نظام فنی و اجرایی کشور نیز تبیین شد.