مجید عسکری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر مبنای سیاستگذاری که در حوزه هنری انقلاب اسلامی داریم، تا کنون از هنرمندانی که در گرایشهای مختلف هنری با رویکرد هنر حماسی فعالیت کرده اند، حمایت کرده ایم و این حمایت را همچنان در سالهای آینده نیز ادامه خواهیم داد.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی افزود: برای نمونه در حوزه آثار مستند و سینمایی، تولید ۳ اثر داستانی و ۳ اثر مستند از خروجیهای رویداد «سینما حماسه» در دستور کار قرار گرفت که نخستین اثر تولیدی این رویداد در حوزه مستند با عنوان «داستان بارانی» با حمایت حوزه هنری استان توانست به بخش مسابقه هفدهمین جشنواره سینما حقیقت راه پیدا کند و در چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار نیز توانست در بخش «ملت قهرمان» لوح افتخار جشنواره را کسب کند. اثری که بخشی از ارادتهای مردم به شهید «حاج قاسم سلیمانی» قهرمان ملی ایران در جبهه مقاومت را به تصویر کشیده است.
وی افزود: در حوزه تئاتر نیز حوزه هنری از اثری با عنوان «رؤیای اسبی به نام شبرنگ» به کارگردانی محمد جهانپا حمایت کرد که این اثر در چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر، در بخش «هویت ملی» جشنواره حضور دارد.
عسکری بیان کرد: البته حوزه هنری در حمایت از نمایش «مرغ سحر» به کارگردانی سید رضا حسینی نیز مشارکت داشته است که این اثر نیز در دو بخش «هویت ملی» و «مرور» در چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر حضور دارد.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی افزود: نمایش «رؤیای اسبی به نام شبرنگ» داستانی برگرفته از شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی و برشی از سرافرازیها و اقتدار ایران است و نمایش «مرغ سحر» نیز گوشهای از اتفاقات مهم معاصر را به تصویر میکشد. ما معرفی اینگونه آثار را نیاز امروز جامعه خود میدانیم.
وی تاکید کرد: در برنامههای سال آینده حوزه هنری استان نیز با توجه به میزان اعتبار موجود، حمایت هر چه بیشتر از اینگونه آثار را در دستور کار خواهیم داشت و تلاش میکنیم از ظرفیتهای سایر دستگاهها نیز در این زمینه استفاده کنیم و مشارکت آنها را نیز جلب کنیم.