به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کاشت مو اصلیترین روش برای درمان ریزش مو و طاسی در سر است که میتواند نتایج دائمی و طبیعی در پی داشته باشد. پیشرفت علم و تکنولوژی به رشد و توسعه تکنیکهای کاشت مو نیز کمک کرده و هر بار روش جدیدی برای کاشت مو معرفی میشود که مزایای بهتری ارائه میکنند. کاشت مو به روش میکروگرافت به عنوان جدیدترین روش کاشت مو شناخته میشود که با استفاده از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته و جدید انجام میشود. برای آشنایی بیشتر با نحوه انجام، ویژگیها و مزایای کاشت مو میکروگرافت با ما همراه شوید.
جدیدترین روش کاشت مو کدام است؟
تکنیکهای مختلفی برای کاشت مو معرفی میشوند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. جدیدترین روش کاشت مو، تکنیک میکروگرافت (Micro Graft) است که با استفاده از دستگاههای جدید و پیشرفته انجام میشود. کاشت مو با این روش به خط رویش طبیعی و تراکم بسیار عالی معروف است. میکروگرافت به علت استفاده از دستگاههای بسیار کوچک و دقت بالا با این نام شناخته میشود. کاشت مو با این روش حفرههای بسیار ریزی در سر ایجاد میکند که نیازی به بخیه و پانسمان نداشته و به همین دلیل عوارض عمل در دوره نقاهت کاهش مییابد.
در کاشت مو به روش میکروگرافت از دستگاههای به روز و مدرن استفاده میشود که دقت بالا و ظرافت زیادی در برداشت و پیوند فولیکولها دارند. همچنین دستگاههای اتوماتیک و تصویربرداری پیشرفتهای که در این تکنیک به کار میرود به پزشک کمک میکند نتایج طبیعیتر و مطلوبی را دریافت کند.
در کاشت مو با تکنیک میکروگرافت، گرافتهای بیشتری در هر واحد فولیکولی کاشته میشود و به همین دلیل تراکم و دقت این عمل بالاتر است. اگرچه استفاده از جدیدترین روش کاشت مو به مهارت و ظرافت بیشتری احتیاج دارد، اما به افزایش کیفیت و ظاهر طبیعیتر موها کمک میکند.
مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت
کاشت مو به روش میکروگرافت بر مبنای روش FIT و با برداشت مجزای فولیکولها انجام میشود و از نظر نحوه انجام با این تکنیک مشابه است؛ با این تفاوت که در تکنیک میکروگرافت از دستگاههای اتوماتیک برقی و با دقت بالا استفاده میشود. در ادامه مراحل کاشت مو میکروگرافت را مورد بررسی قرار میدهیم.
معاینه و ارزیابی
در این مرحله پزشک با استفاده از دستگاههای تصویربرداری پیشرفته و اسکن لیزری نواحی اهدا کننده و گیرنده را بررسی میکند و تعداد گرافتهای مورد نیاز را تخمین میزند. همچنین وضعیت پوست و مو از نظر جنس، رطوبت، چربی و کشسانی بررسی میشود تا نحوه انجام عمل به صورت دقیق مشخص شود.
برداشت گرافتها
در این مرحله از جدیدترین روش کاشت مو، از میکروموتورهایی استفاده میشود که با ظرافت و دقت بالا قادرند فولیکولهای مناسب را از بافت اطراف آن جدا کنند. دقت بالا در استخراج فولیکولها باعث میشود گرافتهای مناسب برداشت شده و احتمال آسیب به آنها به حداقل برسد. سرعت برداشت گرافتها نیز در این روش بالاتر است.
آماده سازی گرافتها
در این مرحله گرافتهای استخراج شده برای کاشت آماده و در صورت لزوم ترمیم میشوند. از زمان برداشت گرافتها تا کاشت آنها یک فاصله زمانی وجود دارد و برای سالم ماندن گرافتها باید در این مدت آنها را در یک محیط خاص قرار داد. گرافتها در یک محلول خاص که از مواد تقویت کننده و سلولهای بنیادی خود فرد تشکیل شده است قرار میگیرند و برای کاشت آماده میشوند.
بی حسی و ضد عفونی
در این مرحله با استفاده از یک دستگاه مخصوص که به تزریق ماده بی حسی و فرو کردن سوزن احتیاج ندارد، ناحیه گیرنده را بی حس میکنند. این دستگاه درد ناشی از کاشت مو میکروگرافت را به حداقل میرساند و در ناحیه گیرنده احتمال آسیب به گرافتها را به حداقل میرساند. همچنین در این مرحله ناحیه کاشت ضد عفونی میشود تا احتمال عفونت فولیکولها و پوست سر وجود نداشته باشد.
کاشت گرافتها
در آخرین مرحله از میکروگرافت، گرافتهای برداشت شده با استفاده از میکرو ایمپلنترها در ناحیه گیرنده قرار میگیرند. گرافتها در این مرحله با توجه به خط رویش طراحی شده و با تراکم بالا کاشته میشوند تا نتایج عمل مشابه با انتظارات فرد باشد. استفاده از این روش باعث میشود زخم و خونریزی کاشت مو کاهش یافته و تراکم موها تا ۳ برابر بیشتر از سایر روشها باشد.
کاندید مناسب کاشت مو
افرادی که با طاسی و ریزش گسترده مو مواجه شدهاند میتوانند از جدیدترین روش کاشت مو یعنی میکروگرافت بهره ببرند. معمولاً افرادی که شرایط زیر را دارند مناسبترین کاندید برای کاشت مو میکروگرافت هستند:
افرادی که بانک موی پر پشتی دارند میتوانند گرافتهای بیشتری را به ناحیه گیرنده منتقل کنند و نتایج بهتری از میکروگرافت دریافت کنند.
افرادی که قبلاً سایر روشهای کاشت مو را انجام دادهاند بهتر است از کاشت مو میکروگرافت استفاده نکنند؛ چرا که این روش به بانک موی متراکم در پشت سر احتیاج دارد و ممکن است بعد از عمل دچار کم پشتی در ناحیه بانک مو شوند.
خبر خوب برای افرادی که کم پشتی موهای صورت را دارند این است که از کاشت مو به روش میکروگرافت میتوان برای ترمیم ریش، سبیل و ابرو نیز استفاده کرد.
افرادی که به هر دلیل دچار ریزش مو شدهاند و میتوانند مراقبتهای بعد از کاشت مو را به خوبی رعایت کنند بهترین گزینه برای استفاده از این روش هستند.
بهتر است افرادی برای کاشت مو با این روش اقدام کنند که حداقل ۲۵ سال سن داشته و ریزش موی خود را درمان کردهاند.
برای اینکه متوجه شوید که آیا کاندیدای مناسبی برای کاشت مو میکروگرافت هستید یا نه، میبایست با پزشک متخصص در این زمینه صحبت کنید.
مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت
کاشت مو به روش میکروگرافت نیز مثل هر تکنیک دیگری دارای مزایا و معایب خاص خود میباشد. تجهیزات پیشرفته و دقت بالای این روش باعث شده مزایای آن بیشتر از معایب باشد. مهمترین مزایای کاشت مو میکروگرافت شامل:
در این روش هیچگونه برش و جراحتی در پوست سر ایجاد نمیشود و به همین دلیل عوارض بسیار کمتری دارد.
دوره نقاهت کاشت مو به روش میکروگرافت کوتاهتر است.
استفاده از دستگاهها و تجهیزات پیشرفته باعث میشود سرعت انجام کاشت مو بالاتر باشد؛ البته ممکن است کاشت مو در چند جلسه انجام شود اما مدت زمان هر جلسه کوتاه است.
تراکم حاصل از کاشت مو میکروگرافت بسیار بالاتر است و نسبت به برخی روشها تا ۳ برابر تراکم بیشتر ایجاد میکند.
خط رویش و ظاهر موها بعد از کاشت مو کاملاً طبیعی است.
بی حسی در این روش با دستگاه مخصوص انجام میشود و نفوذ سوزن به زیر پوست باعث درد یا آسیب به گرافتها نمیشود.
کاشت مو با این تکنیک به کمک تزریق سلولهای بنیادی انجام میشود و به همین دلیل گرافتها سریعتر رشد پیدا میکنند و نتایج کاشت مو زودتر قابل مشاهده خواهد بود.
هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت چقدر است؟
هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت مثل سایر روشها به عوامل مختلفی بستگی دارد و بیشتر تحت تأثیر تعداد گرافتهای مورد نیاز قرار میگیرد. هر چقدر که وسعت طاسی سر بیشتر باشد، تعداد گرافتهای برداشت شده و کاشته شده نیز افزایش مییابد. همچنین عوامل دیگری مثل تجهیزات و امکانات کلینیک، خدمات ارائه شده، تخصص و تجربه پزشک جراح و وضعیت بانک موی فرد نیز در تعیین هزینه کاشت مو مؤثر است. اگرچه کاشت مو به روش میکروگرافت با تجهیزات پیشرفته و دقت بالا انجام میشود، اما هزینه آن نسبت به سایر روشهای مدرن تفاوت چندانی ندارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.