به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون مرادی افزود: یکی از مهمترین مشکلات پرستاران در حال حاضر معیشت آنها است که باعث ایجاد بیانگیزگی جامعه پرستاری میشود.
وی ادامه داد: با توجه به گرانی و تورم موجود در جامعه، پرستاران برای اینکه معیشت خود را تأمین کنند، مجبورند به شغل دوم روی بیاورند و همین موضوع، کیفیت کار پرستاران را پایین میآورد و در نتیجه به سلامت مردم لطمه میزند، لذا انتظاری که از وزارت بهداشت داریم اجرای صحیح و درست قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری است.
عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری افزود: از مطالبات دیگر پرستاران اجرای فوقالعاده خاص حداقل با ضریب ۱.۵ است که اجرای آن تأثیر مثبتی در معیشت پرستاران دارد. اما اگر با کمتر از این امتیاز ا جرا شود هیچ کمکی نمیتواند به پرستار بکند.
مرادی گفت: از موارد دیگر بحث پرداخت مالیات است که در پرداخت مالیات شایسته نیست، میان پزشک و پرستاران تفاوت باشد.
عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری افزود: لازم است به فکر استخدام پرستارانی که در زمان کرونا خدمت کردند و اکنون خانهنشین شدهاند باشیم، زیرا عدم توجه به جذب نیروی پرستار و پرستاران تعدیل شده، منجر به مهاجرت این افراد به خارج کشور میشود و ما شاهد مهاجرت تعداد زیادی از پرستاران هستیم.
وی ادامه داد: مطالبات و معوقات پرستاران در برخی از دانشگاهها تا یک سال هم به تأخیر افتاده و این تأخیر با توجه به اینکه ساعت اضافهکار با مبلغ بسیار ناچیز است، اصلاً قابلقبول نیست.
عضو شورایعالی سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: در دوره ششم نظام پرستاری تعامل خوبی میان سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت شکل گرفته که امیدوارم تأثیر خودش را در پرداخت مطالبات و حل مشکلات پرستاران ببینیم.