به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید عیدانی بیان داشت: عملیات ساماندهی و لایروبی ۱۷ رودخانه استان هرمزگان در قالب پروژههای جداگانه و با تامین اعتبارات لازم در شهرستانهای میناب با ۶ طرح، بندرعباس سه طرح، جاسک، حاجیآباد و بستک هرکدام ۲ طرح و رودان و بندرخمیر نیز هرکدام یک طرح اجرا شده است.
وی بیان کرد: ساماندهی و لایروبی رودخانههای مختلف هرمزگان با اولویت رودخانههای حاشیه شهرها و روستاها بهطول ۵۷ کیلومتر، در رودخانههای نواحی مرکزی، شمالی، شرقی و غرب استان در دست اجرا قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان اظهار کرد: کنترل سیلاب و تثبیت کنارههای رودخانه در محدوده شهر و همچنین جلوگیری از فرسایش کف رودخانه و عواقب ناشی از آن، بخش دیگری از اهداف اجرای این طرحها است که جمعیتی افزونبر ۵۰۰ هزار نفر در این استان از مزایای اجرای آن بهرهمند شدند.
عیدانی با اشاره به اینکه رودخانه ها و مسیل هایی که باید ساماندهی، لایروبی و بازگشایی شوند تقریباً در همه مساحت جغرافیای استان هرمزگان پراکنده هستند، توضیح داد: در استان هرمزگان رودخانهها و مسیلهای متعددی وجود دارند که برخی از آنها از نزدیکی مراکز جمعیتی شهری و روستایی عبور میکنند و نیازمند ساماندهی، لایروبی و بازگشایی هستند تا خطرات ناشی از بروز سیلاب در این مناطق به کمترین حد خود برسد.
وی یادآور شد: باتوجه به وضعیت مراکز جمعیتی در استان و اولویتهای تعیین شده از سوی وزارت نیرو و همچنین باتوجه به بودجههایی که برای پیشرفت و اجرای پروژهها درنظر گرفته شده است، این طرحها با پیشرفت بالایی انجام شد.
استان هرمزگان بیش از ۲۰ هزار کیلومتر رودخانه دارد که پنج هزار کیلومتر از آن نزدیک مراکز جمعیتی و مهم هستند.